Csodálatos családbarát üdülőhely

Akik nem szeretnének messzire utazni, de egy minden igényüket kielégítő családbarát szálláshelyet keresnek a nyaralásukhoz, azoknak Noszvajra kell ellátogatniuk. Az Oxigén Hotel Noszvajon úgy nyújt csodás helyet a közös családi nyaralásnak, hogy közben a kicsiktől a nagyszülőkig mindenki megtalálja a legjobb elfoglaltságot.

Az Oxigén Hotel Noszvajon Eger mellet pár kilométerre található. Ez a négycsillagos szálloda tökéletes üdülőhely minden korosztály számára, de főleg a kicsiknek tartogat jobbnál jobb helyszíneket, elfoglaltságokat és programokat. A felnőtteket pedig wellness felfrissüléssel és kellemes kikapcsolódással várják.

Az Oxigén Hotel kínálata nagyon széles körű. Már az egészen pici babák számára is van wellness részlegük baba medencével, szaunával, masszázzsal és animációs foglalkozásokkal. A gyerekeket 100 plusz 1 gyerekbarát szolgáltatással várják, és garantálják, hogy a kicsik olyan jól fogják érezni magukat, hogy eszükbe sem jut, hogy haza akarjanak menni. Minden gyereknek életre szóló élmény a noszvaji Oxigén Hotelben nyaralni.

A felnőttek sem unatkoznak a szállodában, hiszen őket várja a wellness részleg jobbnál jobb masszázsokkal, szauna különlegességekkel, és természetesen minden egyébbel, ami egy pihentető nyaraláshoz, stresszmentes pihenéshez és egy teljes körű felfrissüléshez elengedhetetlen.

Az Oxigén Hotel teljes kínálatát az üdülési csomagokkal, a szobák fajtáival, az ajánlatokkal és az árakkal megtaláljuk a szálloda honlapján, mely az oxigénhotel.hu internetes címen érhető el. Ugyanitt mindent képeken is megtekinthetünk. Az aktuális gyermek és felnőtt programok is olvashatóak a honlapon. Az érdeklődők megtekinthetik a hotel felszereltségét, minősítéseit és garanciáit, elolvashatják történetét, valamint szállást is foglalhatnak maguknak és családjuknak.

Vélemény, hozzászólás?