Cave club megvásárlása online!

Csomagoljon ki négy meglepetést a Cave Club dino babakristályaival! Ezek az őskori háziállatok rejtélyt jelentenek mindaddig, amíg ki nem csomagolja őket – nyissa fel a kristályt, és nézzen bele ki a csillogó kristályokba, hogy megnézhesse, mit rejteget.

Cave club babák és kiegészítőik kaphatóak a jatektenger.hu weboldalon, ezért nem kell mást tennie, mint felkeresni minket, ha rendelni szeretne, és néhány kattintással meg is szeretheti kedvenc Cave club játékát. Minden kristály négy meglepetést tartogat: egy imádnivaló kisállat figurát, egy plug-and-play szőrös kiegészítő az új kedvencéhez, egy tematikus játékdarabot és egy csomag iszapot vagy formázható homokot. A hajkiegészítők felcserélhetők és megoszthatók az összes babaállaton, ami olyan szórakoztatóvá teszi őket, hogy megéri összegyűjteni mindet! Melyik dínó babát kapja? Az összegyűjthető karakterek közé tartoznak a neonfényes dinoszauruszok, a mamut, a lajhár, a kardfogú tigris, a szikla és még sok más. Helyezze mind a négy darabot a kristály belsejébe, hogy menet közben is szórakozzon, vagy elpakolja kedvencét, amíg eljön az ideje a játéknak. A gyerekek összegyűjthetik őket, hogy még több őskori meglepetést fedezhessenek fel.

Mindegyik játék külön kapható, a készlet erejéig. A Cave Club dínó babakristályok rengeteg meglepetést tartogatnak – csomagolja ki az őskori háziállatot, 2 kiegészítőt és nyálkát vagy formázható homokot! Nyissa fel a kristályt, és nyissa ki a csillogó dobozt, hogy felfedje babáját, valamint további 3 meglepetés! Adjon hozzá egy hajkiegészítőt, hogy kedvence egy újabb, újszerű kinézetet. Bővebb leírásért és további információkért mindenképpen keresse fel a jatektenger.hu weboldalt és itt megtalálhatja a teljes játékkészletet, valamint az árakat is és néhány kattintással rendelhet majd játékot.

Vélemény, hozzászólás?