Bútor összeszerelés kedvező áron

Gábor már 26 éve segít az embereknek bútoraik összerakásában, összeszerelésében. A lapra szerelt bútorok összeszerelése nem egy egyszerű feladat. Rengeteg embernek okoz problémát, hiszen ilyenkor értelmezni kell a műszaki rajzokat, szerelési útmutatókat, ebben pedig Gábor segíteni tud. Az ábrákkal és számokkal ellátott útmutatók hasznosak lehetnek, de ha nincs ideje, vagy energiája az összerakással vesződni, akkor forduljon Gáborhoz bizalommal.

Bútor összeszerelés igen kedvező áron elérhető a gaborsegit.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran ha ön is éppen új bútort vásárolt de nem szeretne az összeszereléssel vesződni. Gábor nagyon szeret fával dolgozni, és nagyon jól tudja, hogy hogy melyik bútoranyag mennyi terhelést bír, ráadásul ha hiányzik egy csavar, akkor Gábor azonnal pótolni tudja majd. Az IKEA, KIKA, Möbelix, Jysk és egyéb bútoráruházakban beszerzett lapra szerelt bútorok összeszerelése nem egyszerű azok számára, akiknek nincsenek meg a megfelelő szerszámaik, vagy nem elég türelmesek ahhoz, hogy átolvassák és értelmezzék az útmutatókat. Gábor szívesen vállalja komplett lakások lapra szerelt bútorainak összeszerelését vagy akár irodabútorok összerakását is.

Gábor számára a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége. Amennyiben még többet szeretne megtudni a lapra szerelt bútorok összerakásáról és összeszereléséről mindenképpen keresse fel a gaborsegit.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd, ráadásul egyedi árajánlatot is kérhet. Weboldalunkon a szolgáltatások listáját is mind megtekintheti. Ha bármi kérdés merülne fel az árakkal vagy a bútor összeszereléssel kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot Gáborral, csak küldjön e-mailt a gaborsegit.hu@gmail.com e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 30 991 0426 telefonszámot és itt minden kérdésre választ kap majd.

Vélemény, hozzászólás?