Az Oxigén Hotel a gyermekek közkedvelt üdülőhelye

Sokan keresnek Magyarországon olyan hotelt, ahol az egész család együtt tud üdülni, és mindenki megtalálja a korosztályához illő elfoglaltságot és szórakozási lehetőséget. Ez akkor a legfontosabb, amikor kisgyermekek vagy pici babák is vannak a családban. Ilyenkor érdemes olyan hotelt választani, ahol a szülők is ki tudnak kapcsolni, és a gyermekek is megfelelő felügyeletet kapnak, miközben szórakozni is tudnak.

Az Oxigén Hotel egy igazán gyerekbarát hotel, mely fel van szerelve mindennel, amire a gyerekeknek és babáknak szükségük lehet a nyaralás során. Kínálatuk megtekinthető az oxigenhotel.hu honlapon. Az Oxigén Hotel 100 plusz 1 gyerekbarát szolgáltatással várja az oda látogató gyermekeket. Emellett pedig a felnőttek sem unatkoznak, mert a wellness részlegen pihenhetnek és kényeztethetik magukat, illetve egyéb kikapcsolódási formák is biztosítottak a számukra. Mindeközben a gyermekekre szakképzett animátorok vigyáznak. Így a szülők egy időre elfeledkezhetnek a hétköznapokról.

A gyermekek számára kialakított részlegeken több, mint száz lehetőség adódik az önfeledt játékra, a szórakozásra, a kikapcsolódásra és az élménygyűjtésre. Ide sorolhatóak a gyermek medencék, a nekik szóló wellness részleg különböző programokkal, a szabadban található kábelkomp, az óriás sakktábla óriás sakkfigurákkal vagy a természetes anyagokból készült ergonomikusan kialakított játszótér. A kalandparkban igazi kalandozásban lehet részük, így tényleg felejthetetlen lehet a nyaralás.

Amíg a gyermekek játszanak és élményeket gyűjtenek, addig a felnőtteknek lehetőségük van a wellness részlegen kipróbálni a jobbnál jobb kényeztető programokat, vagy elmehetnek jógázni a meditációs pontokra, de lehetőségük van kirándulni és kerékpározni is. Miután a gyermekek és a szülők is kiélvezték az Oxigén Hotel adta lehetőségeket, el tudnak menni közösen túrázni, vagy a hotelen belül is szervezhetnek közös programokat.

Vélemény, hozzászólás?