Axn a musor.tv-n

Az Axn egy hazánkban nagyon népszerű csatorna, amely jobbnál jobb filmeket és sorozatokat mutat be nap mint nap, amelyek között ott van a klasszikus MacGyver is. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Axn műsor a musor.tv weboldalon tekinthető meg teljes egészében és teljesen díjtalanul, tehát látogasson el hozzánk és itt mindent megtalál majd ami érdekelheti. Angus „Mac” MacGyver a MacGyver című tévésorozat címszereplője és főszereplője. Richard Dean Anderson alakítja az 1985-ös eredeti sorozatban. Lucas Till MacGyver fiatalabb verzióját ábrázolja a 2016-os újraindult sorozatban. MacGyver mindkét ábrázolásban zseniális szintű értelemmel, nyelvtudással, kiváló mérnöki készségekkel, kiváló fizikai ismeretekkel, kiváló gyakorlati ismeretekkel rendelkezik, katonai kiképzésben rendelkezik a bombákat ártalmatlanító technikákban, és előnyben részesíti a nem halálos megoldásokat a konfliktusokkal szemben. MacGyver a kitalált Los Angeles-i Phoenix Alapítványnál dolgozik, amely az eredeti sorozatban független szervezet volt, és a 2016-os reboot során pedig egy titkos kormányzati szervezet. Tudományos ismeretei és a közönséges tárgyak ötletes felhasználása mellett mindig magánál hord egy svájci kést, és nem hajlandó fegyvert vinni.

MacGyvert erőszakmentes problémamegoldóként ábrázolják, és általában kerüli a fegyverek használatát. Erőszakos cselekedeteit önvédelemben hajtják végre, és ha lehetséges, nem tesz halálos lépéseket. Segíti a sebezhető populációkat az egész sorozat során. Úgy tűnik, hogy MacGyver szoros kapcsolatban áll a gyerekekkel, és a sorozat kezdetekor betöltötte a „nagy testvér” szerepét. A sorozat során egy meg nem határozott időpontban MacGyver elkezd vegetáriánus lenni. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról és megismerné a kezdési időpontját keresse fel a musor.tv weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?