Atv műsor teljes egészében

A hírek és a közélet meghatározó eleme az ATV műsorstruktúrájának. Hétköznapokon ez képezi a fő műsoridő gerincét, és megadja a csatorna megkülönböztető jellegét is, amelyet az ATV ismert „médiaszemélyiségekkel” valósít meg.

Atv műsor teljes egészében ráadásul teljesen ingyenesen megtekinthető a musor.tv weboldalon, éppen ezért keresse fel weboldalunkat, ha nem szeretne órákig sorban állni az újságárusnál vagy nem szeretne műsorújságra költeni. A hétvégi műsorstruktúra tartalmaz néhány szórakoztató műsort és családi filmet, valamint életmód magazinokat vagy bizonyos női műsorokat. A műsorstruktúra további elemei a keresztény adások az új tulajdonoskör miatt: a 700-as klub reggelente magyar szinkronnal kiadott adása, valamint a Hit Gyülekezete vasárnap délelőttjén tartott közös szolgálata Vidám Vasárnap néven, amelyet élőben közvetítenek a tévében.

2008 januárja óta az ATV nézői két esti híradást láthattak. A napi hírek és a közéleti hírek iránt érdeklődők az első információs csomagot 17:45-kor kapják meg. 2008 szeptemberétől az esti hírfolyam tovább bővült: újabb hírszolgáltatók jelentek meg a csatornán. Jelenleg az első hírműsor 17:45-kor kezdődik, a 18:45-ös kiadást Rónai Egon és Mészáros Antónia vezetésével az Egyenes beszéd (19:25) követi 2017. februárjától. A késő esti kiadás a Hírek 21: 45-kor lesz látható A Hírek műsorvezetői: Balogh Judit, Schwajda Gergő és Tóth Géza reggel, Bányai Viktor és Simon András este, Sárosdy Eszter és Ignáth Márk pedig késő este vezetik a hírműsort. A teljes műsorlista megtekintéséért kattintson a musor.tv-re, és itt megtalálhatja akár az egész heti műsort is a kezdési időpontokkal, és ha más hírcsatornák után nézne erre is lesz lehetőség. Weboldalunk a legátfogóbb online műsorújság hazánkban!

Vélemény, hozzászólás?