Ásványkarkötő rendelése az internetről

A gyönyörű lila drágakő, az ametiszt állítólag erőt, bátorságot és békét hoz a viselőjének. Ezek az előnyök elősegíthetik a gyógyulást. Ez a nyugtató kő békés tulajdonságokkal és csendes energiával segíthet felszabadítani kreativitását. Mivel ez a kő olyan nyugodt tulajdonságokkal rendelkezik, nagyszerű ajándék azok számára, akik szorongásban, hangulatzavarokban és függőségekben szenvednek. Az ókori görögök úgy gondolták, hogy az ametiszt megakadályozhatja a részegséget.

Ásványkarkötő online várja az asvanyajandek.hu weboldalra látogatva, ezért keresse fel weboldalunkat még ma és megtalálhatja a teljes kínálatot is hogy kedvére válogathasson a jobbnál jobb karkötők között. Az óceán színeivel az akvamarin a legszebb drágakövek közé tartozik. Mivel természetesen nagy méretben fordulnak elő, a legnagyobb vágott drágakövek közé tartoznak. Sok hagyományos hiedelem kapcsolódik ehhez a gyöngyszemhez. Állítólag az akvamarin segít az emésztési, szem- és fogászati ​​problémákban. Régebben a tengerészek gyakran akvamarinokat használtak, hogy szerencsét hozzanak nekik a tengeren. Néhányan ma is használják a követ védekezésre. A kőről azt mondják, hogy pozitív erőt sugároz, amely boldogságot hozhat viselőinek, és segíthet nekik megbirkózni a gyászolás folyamatával.

Vannak, akik úgy vélik, hogy az akvamarin elősegíti a gyógyító energiát, csökkenti a víztől való félelmet, és akár egy szerelmet is visszahozhat. Egyes sámánok meditatív kőként használják. A sárga-vöröses narancssárga kvarc, a citrin népszerűsége megugrott, és újból érdeklődnek a „földszínes” ékszerek iránt. A piacon található legtöbb citrin azonban nem ezekkel a színekkel pompázik eredetileg. A barna füstkvarcot és az ametisztet (lila kvarc) általában hőkezelték, hogy citrint hozzanak létre. A citrin ékszerek viselése állítólag elősegíti az érzelmi jólétet és növeli a pozitív energiát. Amennyiben többet tudna meg nézzen be még ma az asvanyajandek.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?