A Zoom egy történelmi év után is tovább növekszik a munkaerők számában

Ha azt mondanánk, hogy 2020 nagy év volt a Zoom számára, az nem is lenne megfelelő kifejezés. A vállalat több lehetőséget és kihívást hozott léte és bővíti csapatát.

Nagy esély van arra, hogy sok ezt olvasó ember életében legalább egyszer, vagy több százszor használta a Zoomot. De ha még nem ismeri, a Zoom egy felhőalapú videókonferencia és online találkozó szolgáltatás. A Zoom küldetése az, hogy segítsen a vállalkozásoknak és a szervezeteknek súrlódásmentes környezetben összehozni csapataikat, hogy minél többen tudjanak dolgozni. A Zoom platformja videótalálkozókat, beszédet, webes szemináriumokat és csevegést biztosít asztali számítógépeken, telefonokon, mobil eszközökön és konferenciatermi rendszereken keresztül. A Zoom-ot 2011-ben hozták létre, de 2020-ban nagyon elterjedt névvé vált, amikor a vállalkozások, az iskolák és a mindennapi emberek számára életmentőnek bizonyult a COVID-19-járvány idején. A Zoom központja a kaliforniai San Jose-ban található, és további 16 irodája van az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten. Sok globális vállalathoz hasonlóan a Zoom is számos távoli munkalehetőséggel rendelkezik. Az álláskeresőknek gondosan felül kell vizsgálniuk az összes helyet, hogy megállapítsák, melyik a legmegfelelőbb számukra.

A Zoom állásajánlatokkal rendelkezik az értékesítés, a mérnöki munka, a biztonság, a pénzügy, a termék, a marketing, az ügyfélszolgálat, az informatika, a mérnöki tevékenység, a jogi, az ügyfélszolgálat és a projektmenedzsment területén. A nagy cégnövekedés mellett 2020 a visszafizetés éve is volt, amikor a Zoom elindította filantróp szervezetét, a Zoom Cares-t. A Zoom Cares kezdeményezések három fő területre összpontosítanak: az oktatásra, a társadalmi egyenlőségre és az éghajlatváltozásra. Az oktatás az élen járt a Zoom karitatív erőfeszítéseiben 2020-ban, főleg, hogy a COVID-19 számos iskolát arra kényszerített, hogy a Zoomon keresztül működjenek.

Vélemény, hozzászólás?