A zöld alga ellenszere online várja!

Az algák mindenhol megtalálhatók, még a levegőben is, amit belélegzünk. Ez pedig azt jelenti, hogy ki kell bontani a vízteszt-készletet, mivel az algák kedvenc üzemanyagai a szerves vegyületek, például az ammónia és a nitrátok (ami nem meglepő, mivel mindkettő gyakran a műtrágya összetevője).

Zöld alga ellenszere online várja a sunikft.hu weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja a teljes zöld alga ellenszer készletet. Ha a tartálya egy ideje be van építve, akkor az ammónia nyoma sem lehet benne; ha van, az azt jelezheti, hogy túlhalmozódik vagy olyan mértékben táplálja, hogy a biofilter nem tud lépést tartani, vagy valahol döglött hal van a rendszerben. Ettől függetlenül az ammónia jelenléte egy körkörös tartályban azt jelzi, hogy az algáknál nagyobb probléma van, ami miatt aggódnia kell, és azonnal a mélyére kell jutnia. Minél hosszabb ideig van felállítva egy tartály, annál valószínűbb, hogy az algák felhalmozódnak a vízben.  Azt is meg kell vizsgálnia a tartály vizében, hogy nem tartalmaz-e foszfátokat, ami egy másik kedvenc eledel az algák számára; sok település hozzáadja a vízellátáshoz, hogy megakadályozza a csőkorróziót, és egyes halételek és tengeri sókeverékek összetevője is.

A nitrátokhoz hasonlóan a foszfátokat is legjobb vízcserével eltávolítani, de vásárolhat foszfát-adszorbeáló közeget is a szűrőhöz.  Zöld alga ellenszereket széles kínálatban találhat a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a teljes készletet hogy megtalálhassa azokat az ellenszereket amik az ön tavához megfelelőek. Amennyiben kérdéseket tenne fel az alga ellenszerekkel kapcsolatban, ezt is megteheti, csak vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és embereink minden kérdésre választ adnak majd az algaöléssel kapcsolatban.