A Pine Smart okos pelenka észleli az egészségügyi veszélyt

Ha a felhasználók húgyúti fertőzésben szenvednek, a pelenka színváltozással figyelmeztet. Az Isztambulban fejlesztett Pine Smart Baby Pelenka meghatározza a húgyúti fertőzést. Ez rövid idő alatt elősegíti a kezelést. Gyermeke napi fürdése után érdemes használni: Ha például láz, gyengeség, étvágytalanság lép fel, és ha a vizelet színe és szaga változik.

A Pine Smart okos pelenka észleli az egészségügyi veszélyt, húgyúti fertőzést a babáknál. Rendeljen online pine smart pelenkát kedvező áron, csak kattintson a pinesmart.hu weboldalra és itt megtalálhatja a teljes kínálatot is, ráadásul ha tőlünk rendel, a kiszállítás is villámgyors lesz. 1 hónapig folyamatosan használhatja a pelenkát, húgyúti fertőzés jelenlétében. Opcionálisan nem árt használni a normál pelenka helyett. A Pine Smart megfigyelhető a fertőzés diagnosztizálásában, és nitritmeghatározással detektálja a fertőzést, ami gyors eredményt ad. Ha a vizeletben fertőzés van, a pelenka csíkja megváltoztatja a színét, és figyelmezteti az orvost és a családot. Különösen fürdés után használja a gyermekek húgyúti fertőzésének szűrésére.

A húgyúti fertőzésre utaló tünetekkor, például étvágytalanság, nyugtalanság, szag- és színváltozás a vizeletben, álmatlanság, émelygés, láz, a baba fenekének tisztítása után használjuk úgy, hogy ne maradjon széklet. Vegye ki a pelenkát a zárt dobozból. Csukja vissza a doboz fedelét. Kösse be a Pine-Smart pelenkát. A rózsaszín árnyalat, amely a csecsemő vizelése után az első 5 percben megjelenik, pozitív eredményt mutat, mégpedig bakteriális húgyúti fertőzést. Kérjük, tartsa a terméket a dobozban. Győződjön meg arról, hogy a doboz nem kap közvetlen fényt. A csomag felbontása után egy hónapon belül ajánlott elhasználni az összes pelenkát. További részleteket a pinesmart.hu weboldalon talál.

Vélemény, hozzászólás?