A legjobb programok Anaheimben, Kalifornia államban

A Disneyland szinonimája – a fő attrakciója és hírnevének része – Anaheim sokkal többre képes a vidámparknál. Kalifornia Orange megyéjének legnagyobb városa, és egyben a fő kongresszusi célpont is, köszönhetően az üzletek és éttermek, szállodák és turisztikai látványosságok sokaságának.

Rengeteg eseményt találhat mind az Anaheim negyedeiben, mind az Anaheim Garden Walk-ban, ahol számos létesítményt érdemes megnézni. A nagyszerű vásárlóközpontok és étkezők mellett a város ad otthont a baseball és a jégkorong nagycsapatának is, izgalmas mérkőzések zajlanak a hangulatos Angel Stadionban. A kiemelkedő látványosság természetesen a Disneyland, mellette pedig az ugyanolyan vonzó Disney California Adventure Park. Mivel a Los Angeles-i nagyváros része, Anaheim könnyen megközelíthető autóval a város összes látnivalója.  A tengerparti városok, például Santa Monica, Long Beach és Huntington Beach szintén a közelben fekszenek. Annyi tennivalóval Anaheimben, és annyi mesés látnivalóval a közelben, a város valóban remek nyaralóhely. Egy háztömbnyire Disneyland csábító látnivalóitól és túráitól található a sokkal nyugodtabb és csendesebb Anaheim Garden Walk. Az üzletek, éttermek és szórakozóhelyek tucatjainak otthont adó hatalmas szabadtéri komplexum mindössze tíz percnyi autóútra fekszik a városközponttól délre.

A 2008-ban megnyílt hatalmas, többszintes bevásárlóközpont nagynevű kiskereskedelmi üzletekkel, számtalan üzletlánccal és helyi éttermekkel rendelkezik. A szép szabadtéri tereken kívül ismert a falait díszítő csodálatos művészeti falfestményekről. Rendszeresen kerül sor pop-up kiállításokra és művészeti installációkra is. A vásárlás és az étkezés mellett a vendégek szórakoztató, családbarát tevékenységeket élvezhetnek, mint például bowling, VR játékok és menekülőszobák.

Vélemény, hozzászólás?