A Galaxy 4 műsorai – Vera

A Vera egy brit krimisorozat, amely Ann Cleeves krimiíró Vera Stanhope regénysorozatán alapul. Először 2011. május 1-jén adták az ITV-n, és eddig tizenegy évadot sugároztak, a legutóbbi pedig 2021. augusztus 29-én debütált. A sorozat főszerepében Brenda Blethyn, Vera Stanhope nyomozó főfelügyelő látható. Vera a kitalált „Northumberland & City Police” majdnem nyugdíjas alkalmazottja, aki megszállottan foglalkozik munkájával, és saját démonai hajtják.

Galaxy 4 műsora a Vera című sorozattal együtt megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el ide ha ön is többet szeretne megtudni erről a sorozatról.  Vera folyamatosan kócos állapotban kószál, de számító elméje van, és indulatos személyisége ellenére nagyon törődik munkájával és kollégáival. Gyakran bizonyítja kiváló képességeit azzal, hogy kisebb hibákat vesz észre csapattagjai gondolkodási folyamatában. Vera szoros kapcsolatot alakít ki Joe Ashworth (David Leon) és Aiden Healy (Kenny Doughty) őrmesterekkel. 2021-ben Anne Cleeves megerősítette, hogy Vera karaktere anyai nagyanyja szomszédján alapul. 2020. augusztus 27-én megerősítették, hogy a műsort megújították a tizenegyedik évadra, amely 2021-ben és 2022-ben kerül adásba.

A Hidden Depths, a Telling Tales és a The Crow Trap az első évadból, valamint a Silent Voices a második évadból Ann Cleeves azonos című regényein alapulnak. A második évad Sandancers című epizódját 2012. május 13-án, vasárnap sugározták volna. Az epizódot azonban lehúzták a műsorfüzetből, mivel a történet egy katona Afganisztánban bekövetkezett haláláról szólt, és egybeesett azzal a hírrel, hogy két katona halt meg ott. 2012 augusztusában Verát megújították a harmadik, négy epizódból álló évadra, és Brenda Blethyn és David Leon is megerősítették, hogy visszatérnek az új sorozathoz. A harmadik évad forgatása 2013 februárjában fejeződött be. Amennyiben többet tudna meg erről a sorozatról vagy a kezdési időpontját tekintené meg, nézzen be a musor.tv-re.

Vélemény, hozzászólás?