Tippek a következő virtuális randihoz a karantén alatt

Míg a karantén ürügyet adott arra, hogy a szokásosnál visszahúzódóbbak legyünk, a randevúzást továbbra sem utasítjuk vissza. Függetlenül attól, hogy új kapcsolatokat keres a társkereső alkalmazások révén, vagy karanténban tartózkodik más helyen, mint a partnere, a randevúk virtuálisan mégis izgalmasok lehetnek. Az egyetlen buktató? Az, hogy ez egy ismeretlen terület.

Mindannyian tanácstalanok vagyunk mindenben, a viseleten át a haj és a smink elkészítéséig. A fizikai randevúk esetében könnyű a helyszín vagy tevékenység szerint öltözködni, de mi a virtuális randevú protokollja? Nincs oka annak, hogy deréktól lefelé ne lehessen kényelmes ruhában. Válasszon valamit, ami egy kicsit érdekesebb, mint például egy érdekes gallér, vagy egy mintás, szemet gyönyörködtető felső. A lényeg, hogy ne gondolja túl a hajviseletet. Csak fújja be száraz samponnal, és pillanatok alatt megváltozik az egész hajviselet. A partnere úgysem tudja megállapítani, hogy napokkal ezelőtt mosott hajat utoljára.

Ha inkább a smink nélküli megjelenést részesíti előnyben, akkor jelenjen meg smink nélkül a randevún, a kamerán igazából úgysem fog annyira feltűnni, hogy sminkben van-e vagy sem. Keressen egy csendes, jól megvilágított helyet, egyszerű háttérrel a randevúhoz. Csakúgy, mint a fotókon, a világítás kulcsfontosságú még a videócsevegéseknél is, így figyeljen oda erre is. Személyes kedvenc trükkünk minden videóhíváshoz, beleértve a munkahelyi értekezleteket is, az, hogy vagy a természetes napfény felé fordulunk, vagy egy lámpa nézzen felénk a finom fény érdekében. Lehet, hogy furcsán hangzik, de próbálja csak ki, meglátja, hogy a jó megvilágítás a minden. Ha minden más kudarcot vall, a filterek lesznek a legjobb barátaink. A Zoom egyik opciója azonnal kisimítja a bőrt a csiszoltabb megjelenés érdekében.

 

Vélemény, hozzászólás?