Szivattyú elérhető alacsony áron

A szivattyú fontos jellemzői a szükséges belépő nyomás, az adott teljes fejhez viszonyított kapacitás (nyomásra, sebességre vagy magasságra jutó energia), valamint az adott folyadék szivattyúzásának százalékos hatékonysága. A szivattyúzási hatékonyság sokkal magasabb a mobil folyadékoknál, például a víznél, mint a viszkózus folyadékoknál, például a melasznál.

Szivattyú alacsony áron rendelhető a citidepo.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és nézze át jobbnál jobb szivattyúkból álló kínálatunkat. A pozitív térfogatú szivattyúk, amelyek minden egyes működési ciklushoz megadnak egy adott térfogatot, két fő osztályba sorolhatók: dugattyús és forgó. A dugattyús szivattyú a legrégebbi típus a mindennapi használatban. A dugattyús szivattyúk egy hengerből állnak, amelyben egy dugattyú előre és hátra mozog. A dugattyús szivattyúkban a dugattyú egy álló tömítésen keresztül mozog és a folyadékba tolódik. Amint a dugattyú kifelé mozog, a hengerben elérhető térfogat növekszik, és a folyadék az egyirányú szívószelepen keresztül jut be.

Amint a dugattyú befelé mozog, a hengerben elérhető térfogat csökken, a folyadék nyomása növekszik, és a folyadék kiszorul a kimeneti szelepen keresztül. A szivattyúzási sebesség nullától változik abban a pontban, ahol a dugattyú irányát változtatja, a maximumig, amikor a dugattyú megközelítőleg a löketének felénél van. A szivattyúzási sebesség változása csökkenthető a dugattyú mindkét oldalán a folyadék szivattyúzásával. Az ilyen típusú szivattyúkat kettős működésűnek nevezzük. A szivattyúzási sebesség ingadozása tovább csökkenthető egynél több henger használatával. Amennyiben többet tudna meg a szivattyúzási folyamatról és az árakról, keresse fel a citidepo.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?