Szigetelő szalagfüggönyök bárhol alkalmazhatóak

Sokszor találkozhatunk, olyan szituációkkal mikor nem találjuk a tökéletes megoldást. Ilyen esetekben van szükségünk a szalagfüggönyökre, melyeket szinte bárhol alkalmazhatunk.

Szigetelő szalagfüggönyök kiváló megoldást jelenthetnek különböző terek elválasztására, hiszen használhatjuk őket kül és bel területen is egyaránt. A szigetelő szalagfüggönyök megvédenek bennünket a szélsőséges időjárástól, a csapadéktól, a különböző porok áramlásától, illetve egy szinten hangszigetelő hatással is rendelkeznek. Annak köszönhetően. hogy igen olcsónak és praktikusnak bizonyul, így számos helyen felhasználhatjuk. Nagyon sok raktárhelységben alkalmazzák, hiszen ez által elkerülhetjük a különböző kapuk, illetve ajtók nyitogatását, melynek köszönhetően sokkal gyorsabban és gördülékenyebben mehet a munka. Pl. a targoncával való árú szállítás, hiszen a jármű elhaladta után a szalagok visszaállnak a helyükre és elzárják a teret. Kiválóan alkalmazhatóak továbbá olyan helyeken is ahol a fűtött, illetve a hűtött tereket kell különválasztanunk, hiszen teljes mértékben megakadályozza a levegő ki-be áramlását.

Ebből következik az, hogy a szalagfüggönyök nem csak praktikusak, ám energiatakarékosak is egyben. Így ezek alkalmazásával energiaköltség csökkenéssel számolhatunk, amely nem csak a saját pénztárcánkra lesz kihatással, hatán a minket körbevevő környezetre is. Ezeket a szigetelő szalagfüggönyöket tökéletesen felhasználhatjuk bejárati ajtóknál, ipari kapuknál, ipari terek elválasztásánál, továbbá különböző terek és raktárok elválasztásánál, üzletterek elválasztásánál. Amennyiben felkeltettük sz érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a thermonet-trade.hu oldalára kattintva.

Vélemény, hozzászólás?