Szárzúzók számos fajtája

Legtöbben úgy gondolják, hogy ezt a kapcsolható eszközt kifejezetten csak a mezőgazdaságban alkalmazzák, ám ez cseppet sem így van, hiszen számos más felhasználási módja is van.

Szárzúzók nagyon sok fajtáját megkülönböztetünk, melyek a konstrukciójukban térnek el, attól függően, hogy milyen terepre szánták őket. Három legnagyobb csoportra bonthatjuk őket, melyek közül megkülönböztetjük az erdészetben felhasznált szárzúzókat, illetve még vízszintes és a függőleges tengellyel ellátott szárzúzókat. Az utóbbi kettő változatot lehet még alkalmazni a kommunális szolgálatok elvégzésére, dísznövénytermesztésben, közútkezelésben és rendezésben, illetve vízgazdálkodásban, zöldségtermesztésben, szálastakarmányok esetén, szőlő és gyümölcsészetekben, stb. Azok a szárzúzók, melyek vízszintes tengellyel vannak ellátva, azok a traktor, illetve más munkagép oldaláról történik a függesztés, amely azt jelenti, hogy ezek a gépek félig függesztettek és félig vontatottak.

Amennyiben függesztett megoldást választják, akkor azok megoldhatóak hátsó, illetve homlok függesztéssel egyaránt. Attól függetlenül, hogy vízszintes vagy függőleges tengellyel ellátott munkagépről beszélünk a legtöbb estben rotációs vágószerkezetekkel vannak ellátva. A meghajtásuk pedig szabadonfutós kardántengellyel történik. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol minden további bővebb információt megtudhat. A weboldalunkat a pendakft.hu oldalára kattintva tekintheti meg. Illetve árajánlat kérésre is van lehetőség. További elérhetőségünk a +36 20 999 72 31-es telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésére. Válasszon minket, válassza a minőséget!

Vélemény, hozzászólás?