Stílus tippek alacsony lányoknak

Az átlagosnál alacsonyabb, 160 centiméter alatti nőknek nem egyszerű a megfelelő öltözködési stílust megtalálni, ha nem akarnak állandóan 15 centis magassarkúban tipegni, hogy magasabbnak tűnjenek, akkor néhány alapvető öltözködési szabályt betartva optikailag kell megnyújtani az alakjukat.

A leggyakoribb hiba, amit a kisebb növésű hölgyek elkövetnek, hogy vastag övet viselnek, vagy a felsőhöz eltérő színű nadrágot vagy szoknyát húznak. Ezzel összenyomják az alakjukat és felhívják a figyelmet alacsony mivoltukra. Az egyszínű ruhák viselése nemcsak magasabbnak mutatja az alakot, hanem karcsúbbnak is fog látszani. Molett alkatra a sötétebb árnyalatok előnyösebbek. A derékban hangsúlyos ruhákat inkább felejtsük el, ha alacsony magasságot örököltünk, az ilyen viselet a hason lévő zsírpárnákra irányítja a figyelmet. Részesítsük előnyben a karcsúsított vagy hosszanti csíkozású felsőrészeket. A monokróm (egyszínű) öltözet az ideális alacsony magasságra, egy egyszínű ruha V-dekoltázzsal vonzó nővé varázsolja viselőjét.

Szoknya tekintetében a jó választás a bokáig érő, egyenes szabású szoknya vagy a térdig érő szoknya magas sarkú cipővel. Tovább hosszítja a lábakat, ha azonos színű harisnyát viselünk, mint amilyen színű a szoknya és a cipő. könnyed, Részesítsük előnyben a vékony szövésű anyagból készült ruhákat. A felső kiválasztása fontos, sokat ronthatunk, vagy javíthatunk vele kinézetünkön. Előnyösek az egyszerű cipzáras kabátok, amik hosszítják a felső testet, a hossz lehetőleg derékig, vagy combtőig érjen, de egy térdig érő kabát is nagyon nőies lehet magas sarkú cipővel. A magas derekú nadrág is nyújt az alakon, főleg, ha a felsőt betűrjük. A halásznadrágot és a denevér ujjú felsőket lehetőség szerint kerüljük, előnytelen viselet bizonyos magasság alatt.

Vélemény, hozzászólás?