Profi fűtés légtelenítés versenyképes áron

Minden családnak időnként légtelenítenie kell a radiátorait, hogy a központi fűtés a lehető leghatékonyabban működjön, és csökkentse a számlákat. Íme, hogyan kell megfelelően elvégezni.

Fűtés légtelenítés elérhető a budapesti-gazszerelo.hu weboldalra látogatva, tehát ne menjen messzire, nézzen be hozzánk és megtalálhatja a légtelenítés árait. Nagyon könnyű megállapítani, hogy mikor kell légteleníteni egy radiátort, mivel a felső rész jóval hűvösebb marad, mint az alsó rész, vagy súlyos esetekben az egész radiátor hideg marad a fűtési rendszer bekapcsolásakor. Ez azért történik, mert a beszorult levegő kiszorítja a meleg vizet, amely általában melegíti a radiátort. Ez a levegő felszabadul, amikor légteleníti a radiátort. A forró víz szabadon tud folyni, ha a levegő kienged. Kicsit túl technikásnak hangzik? Csapatunk mérnökök hálózatával rendelkezik országszerte, akik segíthetnek. Töltse ki űrlapunkat, és kérjen árajánlatot a környékbeli mérnököktől, akik tesztelhetik fűtési rendszerét és légtelenítik a radiátorokat. A központi fűtési rendszerbe a levegőt többféleképpen lehet bevezetni. Ez akkor fordulhat elő, ha új víz kerül a rendszerbe a tágulási tartályból, vagy ha rutinszerű karbantartást végeznek. A szivattyú forgás közbeni mozgása is „létrehozhatja” ezt.

Ha otthona 2 szintes, először a földszinti radiátorok légtelenítését kell elkezdenie. Szintén tanácsos azzal a radiátorral kezdeni, amelyik a legtávolabb van a kazántól. Miután légtelenítette az összes földszinti radiátort, továbbmegy az emeletre, és ismét a kazántól legtávolabbi radiátorral kezd. A radiátor légtelenítésének megkezdése előtt ne felejtse el lekapcsolni a központi fűtést. Ez nagyon fontos, mert egyes vízszivattyúk – attól függően, hogy a rendszer melyik részében vannak felszerelve – ténylegesen több levegőt szívnak be a radiátorba. Bővebb leírásért nézzen be a budapesti-gazszerelo.hu-ra.