Penészmentesítés szolgáltatás az egészsége érdekében!

A nagy ózonos kezelés vagy az ózonfúvás egy eljárás a nem kívánt szagok eltávolítására, valamint a penész, kártevők és mikroorganizmusok elpusztítására kereskedelmi és lakóépületekben. A kezelés olcsóbb, mint a beltéri terek sterilizálásának más alternatív módszerei – az építőanyagok tisztítása vagy eltávolítása, vagy szélsőséges esetekben a beteg épületek elhagyása.

Penészmentesítés elérhető mindenki számára az ozonbiztos.hu weboldalon méghozzá a lehető legjobb áron, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent erről az eljárásról még ma. Az ózonkezelés magában foglalja az ózongenerátor használatát időzítővel, hogy halálos ózonszintet hozzon létre egy zárt szagú, penész által érintett helyiségben vagy épületben rövid ideig, egy és több óra között. Biztonsági okokból az érintett területet ki kell üríteni az emberektől, állatoktól és élő növényektől az expozíció idejére, és ezt követően elég hosszú ideig, hogy lehetővé tegye az ózon eloszlását. A magas ózonszintnek való kitettség elpusztítja az élő szervezeteket és gyengíti a szagokat.

A mikroorganizmusok és a penész elpusztításával az ózonkezelés lelassítja az érést és csökkenti a tárolt gyümölcs romlását. Az ózon az ózonréteg fő eleme, amely elfogja a nap melegét, és elengedhetetlen a földi élethez. A lélegző, stabil oxigénmolekulákkal ellentétben, amelyek két oxigénatomból állnak, az ózon háromból áll. Az ózon harmadik oxigénatomja könnyen leválhat az ózonmolekuláról, és újra kötődhet más anyagokhoz, megváltoztatva azok kémiáját. Ahhoz, hogy az ózont használhassa a penész elpusztítására, ózongenerátorral kell kezdenie. Amennyiben többet tudna meg itt a helye nálunk az ozonbiztos.hu-n, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha felvenné velünk a kapcsolatot, hogy kérdezhessen a penészmentesítésről ózonnal.

Vélemény, hozzászólás?