Pebble Gear Mickey és barátai gyerek tablet

Eljött az az idő, amikor a mikulás ajándékokat osztogat a fiúknak és lányoknak, akik egész évben jól viselkedtek. Sokak kívánságlistáján szerepel valami a Disney kiterjedt univerzumából, és a Pebble Gear Mickey and Friends táblagépe lesz az sok termék egyike, amelynek célja a közönség imádata, streaming szolgáltatásának, a Disney Plusnak a tökéletes kiegészítőjeként.

Évek óta először látunk 7 hüvelykes táblagépet. A nagy képernyős okostelefonok érkezése miatt a formátum szinte kiment a divatból, kivéve az Amazon Fire 7 táblagép esetében, amellyel szemben a Pebble Gear tablet számos funkcióval rendelkezik. A Disney egyetlen jele a terméken a kék hátsó része. Ez megháromszorozza a tabletta vastagságát, és nagy védelmet nyújt az ütések és esések ellen. Szeretjük a sima textúrát, amely úgy néz ki, mint a gumi és a habosított polisztirol kereszteződése, és extra pontokat kap a kényelmes fogásért. A hátlap texturált, és a „Disney Mickey és barátai” szavakatolvashatjuk rajta.

A tablet elején egy 0,3 megapixeles szelfikamera található, a hátlapon pedig egy 2 megapixeles kamera is van fotózáshoz. Az összes port a tablet jobb oldalán található. Kártyaolvasó, microUSB port, bekapcsológomb és hangerőszabályzó, ezek mind a jobb oldalán lesznek majd. Vegye figyelembe, hogy nincs HDMI csatlakozó. A táblagépen és a kék hátulján kívül van egy 7,5 W-os töltő, USB-kábel és felhasználói kézikönyv. Ezt a táblagépet nyilván nem a hardveres képességei miatt fogja megvásárolni, sőt nagyon messze áll attól. A táblagépet alkotó alkatrészek nagyjából megegyeznek azzal, amit egy 2013-as Android táblagépen találhat: négymagos processzor, 1 GB RAM, 16 GB fedélzeti tároló és 7 hüvelykes kijelző, nagyon alacsony 1024 x 600 pixel felbontással. Vegye figyelembe, hogy valójában csak 12,38 GB (a 16 GB-ból) szabad lemezterület áll rendelkezésre. Gyerekeknek viszont mindenképpen tökéletes ajándék.

Vélemény, hozzászólás?