Ön hallott már a törülközőszárító radiátorról?

Ki ne ismerné azt a kellemetlen jelenséget, amikor a fürdőszobában vizes a törölköző? Sajnos, gyakran előfordul, hogy nem szárad meg teljesen a már használt törülközőnk, így a következő használatkor sokszor szaladunk ki egy újabb törölközőért. Ám nem feltétlenül kell minden alkalommal szembesülnünk ezzel az igencsak kellemetlen jelenséggel.

A törölközőszárító radiátor használatával véget vethetünk a vizes törölköző problémájának, és mindig száraz törölköző fog bennünket várni, amikor szükségünk lesz rá. Ha még nem hallott róla, érdemes utánanézni, hiszen nagyon praktikus. Nem csupán a fürdőszobában tehet nagyon hasznos szolgálatot a törölközőszárító radiátor, hanem akár a konyhában is bátran használhatjuk.

A törölközőszárító radiátor tulajdonképpen ugyanúgy működik, mint a hagyományos radiátor, azaz a fűtési rendszer vizének keringetésével fűt. Az sem jelent gondot, ha ősz vagy tavasz van, hiszen egy nagyszerű törölközőszárító radiátor segítségével akkor is meg tudjuk szárítani a törölközőnket. A törölközőszárító radiátor fűtése ugyanis elektromos patronnal is megoldható. Ez a fűtési rendszertől függetlenül kivitelezhető.

A korszerű törölközőszárító radiátor nem csupán jó hőleadó-képeséggel rendelkezik, hanem ugyanakkor esztétikus is. Két típusuk is létezik, beszélhetünk egyenes és íves kivitelben készült törölközőszárító radiátorokról. Mindezek mellett érdemes azt is tudni, hogy a radiátor és a lapradiátor a legolcsóbb megoldású hőleadó berendezés. Ahogyan a hagyományos radiátoroknál, a törölközőszárító radiátorok esetében is befolyásolja az élettartamot a radiátor anyaga, valamint a kedvező, illetve kedvezőtlen használat.

Ha Ön is megelégelte már, hogy vizes törölköző várja a fürdőszobájában, és szeretne törölközőszárító radiátort beszerezni, keresse a Ventil épületgépészeti szaküzlet és webáruház szakértő munkatársait, vagy látogasson el a www.ventil-team.hu honlapra, ahol felveheti velünk a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?