Okostelefon-alkalmazások a hatékony spórolás érdekében

Skype: Ha vannak olyan családtagjaid vagy barátaid, akik bizonyos ideig másik országban tartózkodnak, vagy esetleg ott leltek új otthonra, akkor bizony a Skype mobil verziója remek lehetőséget kínál a kapcsolat tartásra, mivel éppen olyan olcsó percdíjakat biztosít a telefonhálózatok irányába, mint a számítógépre telepíthető változat. Sőt, ha a másik fél is használja ezt a programot, a csevegés teljesen ingyenes!

Textfree: Magyarországon az emberek átlagosan havonta 1.000 és 4.000 forint közötti összeget költenek SMS-ezésre. A Textfree-nek hála viszont, illetve a hozzá hasonlóan ingyenes alkalmazásoknak köszönhetően ezt a kiadást egy az egyben el is felejtheted. Mindössze csak annyi kell hozzá, hogy az üzenet címzettjénél is föl legyen telepítve a program, ami minimális adatforgalmat használ.

Viber: Mindegy, hogy telefonálásról vagy üzenetküldésről van szó, a Viber mindebben remek partnered lesz, ráadásul szintén minimális adatforgalom-fogyasztás mellett üzemel. Általa gyors és megbízható szolgáltatást kapsz csupán nulla forintért. A program használatához szükséges egy gyors regisztráció a telefonszámodra, valamint annak megerősítésére, és máris ingyen csörgetheted a többi Viber-ös barátod!

Aegon: A népszerű biztosítótársaság ingyenes alkalmazásáról van szó, ami több funkciót egyesít, ugyanis jelzi a forgalom sűrűségét, a környező parkolóházakat és utcai megállóhelyeket, de még a benzinkutakat is. Ha tehát rendszeresen autózol, akkor hasznos társra lelhetsz benne ismeretlen terepen. A funkciók között adott a „Vész esetére” gomb, ami eligazítja a kezdő vezetőket, hogy a műszerfalon megjelenő hibajelzések mit is jelentenek pontosan, így nem kell azonnal pánikolni, ha az autó olyan jelzést mutat, amivel eddig még nem is találkoztál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*