Nagyszerű ajándékok egy 16. születésnapra

Egy fiatal nő egyik legfontosabb születésnapja a 16. születésnap. Talán emlékszik még, hogy az MTV My Super Sweet 16 műsorár nézte. A műsor a tizenhatodik születésnap nagyon kiváltságos változatát dokumentálja, ajándékokkal a gyémántokkal díszített óráktól a nagyon drága sportautókig.

A doku-drámát szórakoztató nézni, de a benne szereplő tizenhat éveseknek adott ajándék nemcsak szükségtelen, de túlzás is. Amikor elérhető születésnapi ajándékot keres egy fiatal nőnek, sok olyan ötletet fog látni, amelyek újszerűek, de hiányzik belőlük a gyakorlatiasság és a hangulat. Ez amgyűjtemény segít megtalálni azt az ajándékot, amely valóban feldobja a tinédzser életét. Egyesek azt gondolhatják, hogy a lányának ígéretgyűrűt adni túl fennhéjázó. Az ígéretgyűrű azonban többet jelenthet, mint az ígéret, hogy tartogatja magát a házasságig. Ez lehet egy ígéret is, hogy egyetemre jár, vagy jól teljesít az iskolában. Ez egy ígéret lehet, hogy mindig dédelgeti a családot. Talán egy ígéret, hogy soha nem fog inni vezetés előtt. Tegyen valami különleges ígéretet a családnak. A legtöbb ígéret gyűrű úgy néz ki, mint egy szalag, amelynek valamilyen örökkévalóság-kialakítása van. Szerezzen be egy gyűrűt, amelyet biztos, hogy tinédzsere minden nap hordani szeretne, lehetőleg ezüstből vagy aranyból.

Ahhoz, hogy egy tizenhat éves emlékkönyv rendkívül szentimentális legyen, a lánya születésének napjától kezdheti. Gyűjtsön fényképeket, emlékeket és tokeneket gyermekkorának fontos szakaszaiból. A tizenhat nagyszerű kor, hogy átadjuk ezeket az emlékeket a fiatalabb évekből. Ez az ajándék lehet emlékkönyv, fotóalbum vagy akár videó is. Ne korlátozza magát csupán fényképekre. Összegyűjthet egy könyvet az összes tanárától az évek során, amelyek bátorítják őt ilyen nehéz időkben. Amikor betölti a tizenhatodik életévét, valószínű, hogy a készpénzhez való hozzáférése korlátozottabb, mint a vágya, hogy mindenféle tevékenységet végezzen, ami pénzbe kerül.

Vélemény, hozzászólás?