Minőségi lombfújó elérhető online

A gyártók a lombfújók esetében két számjegyet, köbméter/perc (CFM) és mérföld/óra (mph) értéket írnak le a fúvó légszállításának leírására, de mindegyik más szempontra összpontosít. A CFM azt méri, hogy mennyi levegőt bocsát ki a fúvó, míg az MPH azt, hogy milyen gyorsan mozog a levegő. A magas CFM lehetővé teszi, hogy egyszerre sok levelet fújjon, míg a magas mérföld/óra nehezebb törmeléket vagy nedves leveleket mozgat. Ha kétségei vannak, válassza a magasabb CFM -mel rendelkező modellt.

Lombfújó olcsón, széles kínálatban elérhető a fuxtec.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtekintheti a teljes lombfújó készletet a legmenőbb berendezésekkel. Keressen egy fúvót, amely kiegyensúlyozottnak érződik a kezében, és könnyen mozog valamint állítható. Az olyan funkcióknak, mint a sebességszabályozás és a leállítás, könnyen elérhetőnek kell lenniük, ideális esetben lehetővé téve az egykezes kezelést. Ezenkívül ügyeljen a fúvóka kialakítására. A szélesebb fúvókák kiválóan mozognak a leveleken, míg a kerek fúvókák jobban mozgatják a nehezebb szennyeződéseket és törmeléket. Gondoljunk csak a gereblye széles és keskeny fejére, szemben a keskenyebb, lekerekített lapátpengével. Sok fúvó lehetővé teszi a fúvóka cseréjét, vagy egy adapter használatával megváltoztathatja a légáramlás alakját.

Néhány kézi fúvó vákuum opciót kínál a könnyű talajtakaráshoz az udvari hulladék újra felhasználásához. Ezek a kombinált egységek nehezen tudnak átjutni egy nagy halom levelen, de tökéletesek lehetnek virágágyásokhoz, ahol a fújás kevésbé hatékony, és a gereblyézés károsíthatja a kényes növényeket. Végül vegye figyelembe a ventilátor zajszintjét. A levélfúvók köztudottan hangosak (decibelben mérve). Vannak, akik egy modell sajátos „nyafogását” sokkal bosszantóbbnak találják, mint egy versenytárs márkáét, decibel besorolástól függetlenül.

Vélemény, hozzászólás?