Minőségi Ipari függöny

Rendeljen minőségi, strapabíró ipari függönyöket a thermonet-trade.hu weboldalon és teljesen ingyenesen vállaljuk majd a házhozszállítást és még garanciát is vállalunk minden termékünkre. Weboldalunkon talál majd piros, szürke, fekete és zöld ipari függönyöket is méghozzá a lehető legjobb áron.

Ipari függöny rendelhető végtelenül alacsony áron, egyedi igények alapján csakis a thermonet-trade.hu webolalon ezért kattintson ide bátran ha önnek is ipari függönyre van szüksége, hiszen itt többféle pvc függöny között válogathat majd amelyek ráadásul többféle színben is kaphatóak. A fagyálló PVC függönyöket például átlátszó, víztiszta, puha PVC-ből állítják elő, ezekhez a javasolt hőmérséklet -40 ° C és + 5 ° C között van. Az átlátszó fagyálló PVC szalagfüggöny tökéletes megoldást kínál a hűtőkamrák nyílásaihoz és a térelválasztáshoz a hűtőházakban. Fagyálló szalagokból készült függönyeinket olyan helyekhez ajánljuk, ahol állandó mínusz fokok vannak. Weboldalunkon felhasználhatja kalkulátorunkat és így kiszámíthatja, hogy mennyibe fog kerülne az ipari függöny amire önnek szüksége lenne.

Ha a továbbiakban is szeretne a pvc szalagfüggönyökről olvasni, vagy megtekintené a teljes függöny kínálatot és árajánlatot kérne, akkor ne vesztegesse az idejét, látogassa fel weboldalunkat, a thermonet-trade.hu-t és itt bővebb leírást olvashat a függönyökről, azok felszereléséről és cégünkről is. Amennyiben esetleg kérdései lennének a függönyökkel, a a kiszállítással vagy a garanciával kapcsolatban, akkor ezeket nyugodtan felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 9076 177 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@thermonet-trade.hu e-mail címre és itt kollégáink azonnal választ adnak a feltett kérdésekre.

Vélemény, hozzászólás?