Mallorca nyaralás a család minden tagjának!

Mallorca Spanyolország egyik Baleár-szigete. Homokos partjairól, öbleiről, bájos hegyi falvairól, történelmi építészetéről és még sok másról ismert. Ez a sziget valóban egy gyöngyszem a helyiek és az utazók számára. Sok híres hollywoodi híresség találta ezt a szigetet nagyszerű nyaralóhelynek. Összegyűjtöttünk néhány okot, hogy miért érdemes Mallorcára utazni. Fedezze fel ezeket és érezze jól magát!

Mallorca nyaralás az invia.hu weboldalon érhető el méghozzá igen alacsony áron, tehát keressen fel minket és megtalálhat minden részletet a mallorcai utazásokról. Calo d’es Moro: Mallorca egyik legszebb tengerpartja. Ez egy öböl a spanyol Baleár-szigeteken, Mallorcán. Santanyí község partján fekszik, Cala Llombards városától délnyugatra, a Cap de Ses Salines felé, Mallorca déli fokáig. Cala Mesquida: A fő attrakció az azonos nevű finom homokos tengerpart és a dűnerendszer, amelybe integrálva van, és amely Mallorca egyik legnagyobb és legaktívabb tevékenysége. Hátsó hatalmas fenyőfája van, amely összeköti a Cala Agulla parttal, áthaladva a Coll de Marina -n. A partszakasz 300 m hosszú és 130 m széles. Ez a hely azon kevesek egyike Mallorcán, ahol elegendő hullám van a szörfözéshez. Le Seu, (ezt a címet sok más templom is használja), egy gótikus római katolikus székesegyház Palmában, Mallorcán, Spanyolországban. Az aragóniai korona által a mór kori mecset helyén épült székesegyház 121 méter hosszú, 40 méter széles.

Valldemossa falu és község Mallorca szigetén, a Baleár-szigetek spanyol autonóm közösségének része. Híres egy nevezetességről: a Valldemossai Királyi Charterhouse-ról, amelyet a 14. század elején építettek, amikor a misztikus és filozófus Ramon Llull élt Mallorca ezen a részén. Banyalbufar település Spanyolországban, Baleár-szigeten, Mallorcán. Az azonos nevű város az önkormányzat közigazgatási székhelye. Amennyiben többet tudna meg ezekről vagy ide utazna, nézzen be az invia.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?