Magasfokú biztonsági óvintézkedések a http://www.banktechsafe.hu/ által

Amennyiben Ön is szeretné biztonságban tudni legértékesebb vagyontárgyait, vagy legyen szó értékpapírokról, pénzről ma már csak erre megfelelő biztonsági rendszerek által járhat el a legbiztonságosabb módon.

http://www.banktechsafe.hu/ weboldalára kattintva mindent megtudhat Magyarország egyik legelső biztonsági rendszerekkel foglalkozó vállalatáról, amely több mint 20 éves fennállásnak örvend. A vállalt egykor a Banktech Security-val első magyar pénzszállító vállalattal együtt közösen felhalmozott biztonságtechnikai és pénzkezelési tapasztalatot tovább fejlesztve magas fejlődési tendenciának indult. A hazai bankok, pénzintézetek, irodaházak, szállodák nagyrésze a Banktech által forgalmazott biztonsági rendszerekre hagyatkoznak. A biztonsági rendszereink között megtalálhatóak a vagyon és tűzvédelemi berendezések, videokamerás megfigyelő és kártyás beléptető rendszerek, továbbá számítógépes felügyeleti rendszerek tervezését és kivitelezést is vállaljuk.

A Banktech Safe vállalat szakemberei magas szaktudással rendelkeznek, és a nyugat-európai gyárak technikai hagyományait jól ismerve, akár kulcsra kész állapotban való átadással valósítják meg a megrendelők elképzeléseit. A vállalatunk kizárólag MABISZ által minősített eszközöket és berendezéseket forgalmaz. Kínálatunkban megtalálhatóak széfek, páncélszekrények, pénzszámlálógépek, elektronikus vagyonvédelmi eszközök, kamerarendszerek és biztonsági berendezések. Amennyiben felkeltettük érdeklődést látogasson el hozzánk személyesen Budapesten a Petzvált József utca 44-be vagy érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál a következő telefonszámokon +36(1)204 66 42 illetve +36(1)204 66 43.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*