Hazánk természeti látványosságai

Csupán manapság kezdett el terjedni, dominálni a köztudatban, hogy a minőségi kikapcsolódás nemcsak egy tengerparton vagy éppenséggel egy messzebbi országban képzelhető el, hanem kicsiny hazánkban is találhatunk már kitűnő szabadidős programokat. Ehhez pedig még Budapesttől sem kell nagyon távolra utaznunk, hiszen a természet nem kerülte el a főváros környékét sem.

A Soroksári Duna túra nagyszerű programnak bizonyul, ha bizony néhanapján szeretnénk kitörni a hétköznapok által ránk zuhant frusztrációból, stresszből. A Békatutaj Egyesült azokra is gondolt, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy messzi országokba utazhassanak, illetve nem tudják felfüggeszteni munkájukat hosszabb időre. Az egyesület szervezésében ugyanis részt vehetünk egy izgalmakkal teli Soroksári Duna túrán, és mindehhez nem kell több órát utaznia még a fővárosban élőknek sem.

A fővárostól csupán 5 km-re található meg az az állóvíz, mely számos élőlénynek és növénynek ad otthont. Fellelhetők ugyanis itt a teknősbékák, a szárcsák és a különféle nád- és sásfajták is. Amennyiben szereted a természetet lassan és közelről is megcsodálni, érdemes lehet csónakba pattanod velünk legalább egy egynapos kirándulás erejéig. A Soroksári Duna túra kiváló alkalmat biztosít számodra, hogy megszabadulj a hétköznapok fáradalmaitól, és kicsit közelebb kerül a természethez.

Amennyiben részletesebben is szeretnél beavatott lenni a Soroksári Duna túrába, vagy egyelőre csupán fontolgatod, hogy részt veszel egy ilyen kiváló természetjárással egybekötött csónakázáson, látogasson el honlapunkra, a www.bekatutaj.net-re. Itt ugyanis minden fontos tudnivalót egybegyűjtöttünk neked, hogy gyorsan eligazodhass a pihenésed előtt az információkban, valamint arról is tájékozódhatsz, mikor lesz a következő túránk időpontja.

Vélemény, hozzászólás?