Fürdőszobaszalon Budán

Budapesti lakosok figyelmébe ajánlható az Aquarius Csempe és Fürdőszobaszalon. A minőségi termékekkel, felkészült eladókkal rendelkező üzletben minden fürdőszoba felújítást tervező személy megtalálja a számításait. A vásárlók válogathatnak a különféle fürdőszobabútorok, csaptelepek, zuhanykabinok, fürdőkádak, szaniterek, mozaikok és burkolatok közül.

Ebben a budai fürdőszobaszalonban a fürdőszobánk felújításához szükséges minden termék rendelkezésre áll. Az üzlet gyors határidővel szerzi be a megrendelt termékeket és igény szerint házhoz is szállítja őket. A vásárlók számára elérhető a boltban professzionális lakberendezési tanácsadási szolgáltatás, a felkészült értékesítők bármely kérdést szakszerűen megválaszolnak.

Ha valakinek szakemberre van szüksége fürdőszobájának a felújításához, ez sem probléma, ugyanis az üzletben akár teljes generál  kivitelezés szolgáltatás is elérhető, tehát a teljes megvalósítási folyamat, a termékek beszerzésétől kezdve a tervezésen át a kivitelezésig az Aquarius Csempe és Fürdőszobaszalonban elérhető, megrendelhető. Az üzletben dolgozó szakemberek igény esetén ingyenes látványtervezést is vállalnak, bármely vevő részére.

A fürdőszobaszalonban olyan neves márkák termékei közül válogathatunk, mint a Marazzi, az Alfalux, a Kolpa San, a Bette, a Kolo, a Roca, a Bugnatese, a Hanssgrohe és a Casalgrande Padana. Tehát ha fürdőszoba felújítás, akkor Aquarius Budán a Dió utcában.

Vélemény, hozzászólás?