Az Autotask projektmenedzsment szoftver bemutatása

Az Autotask szoftvere igen nagy tudású. Az AutotaskPSA 2.0 (PSA=Professional Services Automation) egy nagyon összetett szoftver, mely a projektmenedzsmentet integrálja az eladó személyzet menedzselésével, részletes időbeosztással és költségkimutatással. A cég marketingje alapján az AutotaskPSA azoknak a cégeknek ajánlható, ahol az együttműködés az eladás és a pénzügy részleg között nem megfelelő.

Sajnos az Autotask oldalon demo nincs, csupán egy bemutató („quick tour”) rengeteg screenshot-tal, bár ez utóbbiból is kiderül, hogy ez a szoftver mindent olyat tud, amit az AceProject és a Copper 2003 együttesen. Az adatokat itt nem csupán nyomtathatjuk, de menthetjük is Microsoft Excel formátumba. A másik 2 szoftverből hiányzó költségkalkuláció is helyett kapott az AutotaskPSA-ban, ráadásul a bérezés minden formája megtalálható. A szoftvernek nem csupán a tudása, de a kinézete is nagyon professzionális. A menüket a böngészőben Windows ikonokat imitáló grafikák alkotják.

Az Autotask cégnek a fenti szoftveren kívül van még két másik egyszerűbb szoftvere is:

Az AutotaskPSA mellett a cég kínálatában megtalálható az AutotaskTimesheets nevű szoftver is, mely a projektben résztvevő emberek időbeosztásának elkészítését segít megvalósítani. Az adatok exportálása Excelbe itt is lehetséges.

A cég harmadik terméke az AutotaskforCAD, mely a cég állítása szerint az egyetlen olyan projektmenedzsment szoftver, melyet teljes mértékben integráltak az AutoCAD nevű tervezőszoftverbe. A szoftver segíti a tervezés menedzselését a határidők, költségek nyilvántartásával, profitkalkuláció készítésével, valamint könnyen nyilvántarthatóak vele a projektek jelenlegi állásai.

Vélemény, hozzászólás?