Az Amnesia kollekcióról

Az emberi faj általában ruházati cikkeket visel – más néven ruhákat vagy öltözékeket – annak érdekében, hogy megvédje a kedvezőtlen éghajlati viszonyoktól. Tágabb értelemben a ruházat a törzs és a végtagok burkolata. A többi magunkon viselt árucikket például a táskákat általában kiegészítőként kategorizálják és a szemüveg vagy az ékszer is szintén megfelel e kategóriának.

A legtöbb kultúrában a ruházatot olyan módszerként vezették be, amely megvédi az emberi testet a szélsőséges időjárási viszonyoktól – erős szél, erős hőség, hideg és csapadék esetén. A ruhák különböző szövései megakadályozzák a levegő eljutását a bőrhöz, és így elkerülik a test hőjének távozását, felmelegítve a testet és kint tartva a hideget.  A ruhák az okai tehát annak, hogy nem fázunk télen. Ezenkívül a tiszta ruhadarabok elkerülik a nap ultraibolya sugárzását és a bőr égési sérüléseit, így megvédik azt a hőtől. Végül a vízhatlanabb szövések megvédik az emberi testet attól, hogy érintkezésbe kerüljön az esővel vagy a hóval. Mivel a víz kiváló hőtároló, amikor a hópelyhek hideg cseppjei megérintik az emberi bőrt, az idegsejteken keresztül azonnal üzenetet küldenek az emberi agynak arról, hogy a kitett terület hidegebbé válik, mint a test többi része és kényelmetlenséget okoz az emberekben. Az online vásárlás a modern világ trendje, és egyre népszerűbb a nők körében is. Mindenki kezd rajongani ezért a technológiáért, mert rengeteg előnyt kínál vásárlóinak. Ezek az online üzletek mindig a legújabb női ruhákat kínálják. Az online ruhavásárlásnak számos előnye van. Az online vásárlás legfőbb előnye, hogy sokféle ruhát kínál egy helyen. A legjobb dizájn keresése során nem kell egyik helyről a másikra járnia.

Különböző termékek sorakoznak különböző színekben és különböző méretekben, hogy mindenki megtalálhassa kedvencét. Így van ez az AMNESIA márkánál is.  Az AMNESIA fast fashion divatmárka több mint egy évtizede szolgálja a szépséget, a stílust, a minőséget és a szabad szellemet, a nők egyéniségét és eleganciáját. Az AMNESIA kollekciókat a top trendek ihlették, darabjaik Budapesten készülnek a magabiztos, szexi, játékos nők számára. Az AMNESIA ruhákat viselő nő sokszínű, izgalmas, kreatív és érzékeny, csakúgy, mint a márka tulajdonosa, Prókai Éva, aki a márka 2002-es megalapítása óta fejleszti és formálja vállalkozását és évről évre szebbnél szebb ruhákat tervez. Fontosnak tartja, hogy ne csak kövesse a divatot, de hogy újabb és újabb ötletekkel álljon elő, hogy eltérhessen a megszokottól. Szinte elsőként alkalmazott fiatal, nagyon tehetséges tervezőket, és manapság számos sikeres tervező az AMNESIA-n alapozta tudását. Az AMNESIA kínálatban meseszép ünnepi flitteres felsőt, fehér felsőt mindennapi használatra, valamint barna trendi tunikát is kaphat többféle méretben. Az AMNESIA-nál a minőségre és a kihasználhatóságra törekszenek, ezért minden ruha nemcsak praktikus, de prémium minőségű anyagból készült és minden nő megtalálja köztük álmai ruháját!

Vélemény, hozzászólás?