Ava harrison maffiaregényei jó áron!

Milyen egy maffiaregény alfahím nélkül a főszerepben? Akár a történet hőse a főfőnök, akár a bűnvezér fia, akár egy család végrehajtója, élete döntései alapján jobb, ha elhiszi, hogy egy erős alfahím lesz a maffiaregény középpontjában. Így van ez Ava Harrison regényei esetén is. Olvassa el a Bűnös, a Vétkes, a Zsarnok, vagy éppen a Becstelen című regényét és győződjön meg erről a saját szemével.

Ava Harrison maffiaregényei megrendelhetőek a book24.hu weboldalra látogatva, tehát tartson velünk és rendelje meg a legérdekesebb és legizgalmasabb könyveket méghozzá akciós áron. Ezekben a könyvekben a romantikus hősök különösen birtoklóak, uralkodóak, és ászok az igazi érzelmek elrejtésében. Természetesen nem minden maffiaregény van tele erőszakkal, de jól teszi ha úgy gondolja, hogy ebben a romantikus trópusban talál néhány erőszakosabb jelentet, hiszen mégiscsak maffiaregényről van szó. A maffiaregények a legjobb példák, ha sötét romantikáról van szó. Egyesek rendkívül erőszakosak lehetnek a bosszúállással, míg másokban csak egy kis feszültség van, vagy egyáltalán nincs is. Akárhogy is legyen, bármilyen sötét is egy történet, minden maffiaregénynek boldog vége van.

A maffiaregények jellemzően maffiacsaládokat, csőcseléket és romantikával kevert bűnözést tartalmaznak. A maffiózós romantikus regények mindent tartalmaznak a romantika szerelmeseinek. Ezek a regények magával ragadják majd és azon kapja magát, hogy a lehető leggyorsabban lapoz, hogy többet tudjon meg a történetről és a szereplőkről. Bár romantikus könyvekként tartják számon őket, ezek a könyvek annyira dögösek és szexik, hogy az erotikus regények műfajába is beletartoznak. Ha esetleg többet tudna meg Ava Harrison regényeiről és megtekintené a teljes könyv kínálatunkat nézzen be még ma a book24.hu weboldalra.