A nappali kialakításának módjai szeretetnyelve alapján

A szeretetnyelve óriási szerepet játszik abban, hogy hogyan lép kapcsolatba a világgal. Az Ön preferenciáitól és az Ön által élvezett hangulatoktól egészen a másokkal való kapcsolattartásig, sőt még a fizikai terek elrendezéséig is… minden összhangban van a személyiségével, a szívével és azzal, ahogyan Ön szeret.

És ami a lakberendezést illeti, a nappali az egyik leghívogatóbb hely a házában. A hálószobán kívül a nappali olyan terület, ahol az intimitás, a közelség, a beszélgetés és a kapcsolat kerül előtérbe. Ha a szeretetnyelve a minőségi idő, akkor (nyilvánvalóan!) szereti az emberekkel tölteni az időt. Az ön számára az ebéd vagy a kávézás nem ez a gyors tranzakció, hanem szándékos tevékenység. Főleg, ha a házában van. Ha ön is kedveli a minőségi időt, akkor szeret olyan tereket létrehozni, amik szándékosan a kapcsolatokat szem előtt tartva lettek kialakítva. A szocializáció nagy dolog az Ön számára, és ez azt jelenti, hogy a dekorációnak hívogatónak kell lennie, a helyiségnek elég nyitottnak kell lennie ahhoz, hogy néhány vendégnél többet fogadjon be, és a bútorokat úgy kell elhelyezni, hogy befelé nézzenek, és szinte „kör alakú” hangulatot kölcsönözzenek a helyiségnek. Ez segít beszélgetésre hívni valakit, és természetesen nagyobb nyitottságot és kényelmet biztosít.

Ha a szeretetnyelve mások kiszolgálása, akkor Ön az a típusú ember, akinek az a célja, hogy adjon és tegyen másoknak/másokért. Ez attól a pillanattól fogva nyilvánvaló lesz, amikor valaki belép a házába. Természetes adakozó emberként az a fontos, hogy nappaliját (és valóban az egész otthonát) barátságosnak és hívogatónak érezze, attól a pillanattól kezdve, amikor egy személy belép ide. A nap végén a nappali egy hely a szórakoztatásra, és mint valaki, aki az adakozásról és másokért való tevékenységről ismert, a nappali nyitott és tele van harapnivalóval, itallal, amivel másokat is megkínálhat.