A legrosszabb ajándékok, amiket Karácsonyra adhat!

Időnként mindenki olyan ajándékot kap, ami nem éppen az egyéni ízlésének felel meg. Egy igazán rossz karácsonyi ajándék átadása azonban némi erőfeszítést igényel. Akár egy vicces vagy szörnyű ajándékot keres az ünnepekre, akár egyszerűen csak kíváncsi, mitől lesz egy ajándék igazán borzasztó, ezek az ötletek segíthetnek.

Sok esetben az étel nagyszerű karácsonyi ajándék. Süteményt süthet a szomszédoknak, vehet az anyukájának szakácskönyvet, vagy adhat a nagymamának egy doboz szarvasgombát. Ezek az ajándékok azonban sokkal kevésbé elbűvölőek, ha szembemennek a megajándékozott étkezési korlátozásaival, tehát érdemes odafigyelni más problémáira, ha étellel szeretne valakit megajándékozni. Nehéz elképzelni rosszabb ajándékot, mint egy temető jellegű karácsonyi ajándék. Akár nyolc, akár 80 éves a megajándékozott, ennek az ajándéknak nincs ünnepi hangulata, tehát mindenképpen kerülje a halál témáját és minden ajándékot, ami ezzel kapcsolatos. Amellett, hogy unalmas, az ajándék tisztítószer könnyen értelmezhető vékonyan burkolt sértésként. Ide tartoznak az olyan készülékek, mint a porszívók és a szőnyegtisztítók, valamint az olyan szabványos kellékek, mint a felmosók, vödrök, seprűk és WC-kefék. Ugyanez vonatkozik a takarítós ajándékutalványokra is.

Formázó ruhát soha nem szabad ajándékba venni. A méretezési és kényelmi problémákon túl az ilyen ajándék rendkívül sértő is lehet. Például, ha vesz egy nőnek egy combig érő rövidnadrágot, azt fogja hinni, hogy kritizálja a lábát. Hasonlóképpen, egy derékleszorító rossz üzenetet küldhet, különösen az ünnepek környékén. Legyen szó Spanx-ről nőknek vagy Insta Slim-ről férfiaknak, a legjobb, ha kihagyja ezeket a karcsúsító ajándékokat. A másik oldalon azt is szeretné elkerülni, hogy olyan alakformáló ruházatot adjon, amely ívessé teszi az ember testét. Maradjon távol a push-up melltartóktól vagy a párnázott alsóneműktől, amik szintén sértőek lehetnek karácsonykor.