A legjobb turisztikai programok Santa Fe-ben

Az Egyesült Államok egyik legrégebbi városa, Új-Mexikó állam fővárosa, Santa Fe, gazdag történelemmel és örökséggel rendelkezik, amelyben elmélyülhet. A kultúrák elbűvölő keverékének otthont adó, ősidős utcái csodás mexikói küldetések mellett vonzó indián vályogépületekkel és bájos spanyol gyarmati templomokkal fedezhetők fel.

Mindössze húsz percnyi autóútra a városközponttól délre található az El Rancho de las Golondrinas, egy hatalmas, történelmi tanya, amely ma élő történeti múzeum. A rengeteg gyönyörű régi épületnek, gyümölcsösnek és szőlőültetvénynek otthont adó terjeszkedő webhely felbecsülhetetlen képet nyújt a XVIII és XIX. Századi Új-Mexikó történelméről, örökségéről, kultúrájáról és hagyományairól. Miután egy pihenő volt a Royal Roadon, amely Új-Mexikótól Santa Fe-ig tartott, a megerősített rezidencia, amely a „Fecskék tanyája”, most a turistákat és az iskolai csoportokat fogadja festői helyszínén. Nagyon oktató és interaktív hely, rengeteg élvezetes bemutatóval és bemutatóval rendelkezik, amelyek kiemelik, hogyan éltek és dolgoztak a spanyol gyarmati időkben a gazdák, kovácsok és molnárok.

Amióta 1968-ban a gazdák egy kis csoportja megalapította, a Santa Fe Farmers Market piacra több mint 150 helyi termelő és árus tartozik. Kedves, nyüzsgő, mégis nyugodt hely a látogatáshoz, csupán egy kőhajításnyira található a városközponttól, a Santa Fe Railyard negyedben. A végtelen, friss termékekkel és színes ételekkel teli standok és standok áttekintése mellett a látogatók ajándéktárgyakat is vásárolhatnak, helyi finomságokat kóstolhatnak meg, és megállhatnak egy kávé vagy snack mellett. Míg szombat délelőtti piaca a legnépszerűbb, és élő zene és zenekarok játszanak, vannak kisebb piacok is, ahol kedden és vasárnap is meg lehet állni.

Vélemény, hozzászólás?