A legjobb programlehetőségek Fayettevilleben

A nyüzsgő Arkansas-i város lakossága körülbelül 350.000 ember. Ez Észak-Karolina 6. legnagyobb városa, leggyakrabban Fort Bragg, egy közeli amerikai katonai bázis otthonaként ismert. A város közel van az Ozark-hegységhez, egy kiemelkedő természeti szépségű területhez, amely tele van erdőkkel és festői völgyekkel.

A város a nagyvárosokban elérhető izgalmat és szórakozást kínálja látogatóinak, a túlzsúfolt utcák és az impozáns felhőkarcolók nélkül. Rengeteg természeti jelenség van szétszórva a városban, és rengeteg látnivaló van Fayetteville-ben! Ez a különleges hely ideális úti cél a természet szerelmeseinek, a városi nyaraláson lévő pároknak és családoknak egyaránt. A Clinton Ház volt Bill és Hillary Clinton otthona jóval azelőtt, hogy beköltöztek volna a Fehér Házba. A pár ebben a kis, egy hálószobás ingatlanban élt Fayetteville-ben, ahol házasságuk kezdetén politikai karrierjüket megkezdték. Valójában 1975-ben házasodtak össze a ház nappalijában. Látogatása során megnézheti Hillary menyasszonyi ruhájának szinte egyforma mását! Furcsa belegondolni, hogy egy leendő First Lady a nappalijában ment férjhez az Ozark-hegységben.

A múzeum számos emléktárgyat őriz Bill Clinton korai pályafutásából, és célja, hogy a látogatóknak lehetőséget adjon arra, hogy megtapasztalják a házat, ahogy a híres házaspár otthagyta. Ha szereti a kerékpározást, a Razorback Greenway a tökéletes nappali kikapcsolódás a Fayetteville-ben töltött idő alatt! A 36 mérföld hosszú ösvény szinte teljes egészében terepjáró, így lehetőség nyílik a helyi természet megtapasztalására a kerékpárülésből. Az ösvény két városon, Fayetteville-en és Bentonville-n, valamint néhány kisebb településen is áthalad az út mentén. Gyorsan átszáguldhat Fayetteville népszerű belvárosában, és megcsodálhatja a város népszerű látnivalóit, mielőtt visszatérne a dombok közé.

Vélemény, hozzászólás?