A gumiszerviz Nyíregyháza Önt is várja!

Végezzen rendszeres gyakorlatot a gumiabroncsok sérülésmentességének ellenőrzésére. A sérülések lyukak (szögek, csavarok, üveg, sziklák okozta lyukak stb.), az oldalfal sérülései, vagy buborékok formájában jelentkezhetnek. Buborékok keletkeznek, amikor a gumiabroncs elkezd rétegződni. A gumiabroncsok sokrétegű gumiból és acélhuzalból készülnek.

Gumiszerviz Nyíregyháza környékén elérhető a gmaxx.hu weboldalon, méghozzá a legjobb árakkal, ezért megéri benézni hozzánk ha a lehető legjobb árú szolgáltatásokat keresi. A leválást általában olyan kátyúk okozzák, amelyek az ütközéseken vagy az úton lévő tárgyakon futnak át, és amelyek miatt a gumiabroncs szíjai elszakadnak, vagy elöregednek. Ekkor az övek veszélybe kerülnek, és már nem tudják megtartani alakjukat. Légzsák képződik az övek és a gumírozott futófelület között, ami rezgésként is érezhető. Két gyakran feltett kérdés, hogyan lehet megállapítani, hogy hány éves egy gumiabroncs, és mi a baj egy régi gumival. A gumiabroncsokon a „Born On Dates” felirat szerepel, ami a gyártás dátuma. Általában ovális alakban jelennek meg az oldalfalon, és 4 számból állnak, például 1508. Az első számpár az a hét, amelyen a gumiabroncs készült, a második pár pedig az év. Az 1508-as szám a 2008. 15. hetét jelenti. A gumiabroncsok és a járműgyártók véleménye eltér attól, hogy hány éves a túl öreg gumiabroncs.

Hat-nyolc év megfelelő időszak arra, hogy megfontolja a gumiabroncsok cseréjét, annak ellenére, hogy mennyi futófelület maradt rajtuk. A gumiabroncsok öregedését befolyásoló tényezők a hő és a páratartalom. Ahogy öregszenek, a gumiabroncsok tönkre mennek és leválnak. Vizsgálja meg a gumiabroncsokat, hogy nem lát-e repedéseket az oldalfalon, ellenőrizze a dátumot, és ami a legfontosabb, hogy ellenőriztesse a gumiabroncsokkal foglalkozó szakemberekkel a gumiabroncsokkal, és kövesse az ajánlásaikat. További részleteket a gmaxx.hu-n talál.

Vélemény, hozzászólás?