A biztonsági kamerák magas minőségű képek rögzítésére képesek

Amikor valaki biztonsági kamerákat kíván felszereltetni, akkor mindenekelőtt el kell döntenie, hogy színes vagy fekete-fehér képű kamerát szeretne. Ez után ki kell választania, hogy hány megapixeles legyen a készülék, éjjeli vagy nappali felvételek készítésére szánja, beépített mikrofonnal, vagy anélkül kéri-e. El kell döntenie, hogy fontos-e számára a vezeték nélküli jelátvitel vagy megfelel a vezetékes is, továbbá, hogy a kamera csak megfigyeljen vagy rögzítsen is, és mindezt milyen képminőségben szeretné, valamint, hogy pontosan hány darab kamerára van szüksége ezekkel a paraméterekkel.

A biztonsági kamerák ma már nagyon megbízható, magas minőségű felvételeket készítenek, mely felvételek döntő bizonyítékként is szolgálhatnak egy rablás, betörés, rongálás vagy testi sértés ügyében. Ezek a kamerák nem csak funkciójukban, hanem kinézetükben is megfelelnek a vásárlók igényeinek, mert különböző esztétikus megjelenéssel is rendelhetőek.

A biztonsági kamerák távvezérléssel mozgathatóak, illetve nagy távolságból is történhet a videó távfelügyelet az interneten keresztül, tehát a videó képei bárhonnan megtekinthetőek a webszerver funkciónak köszönhetően. A kamerák többcsatornás hangrögzítésre is alkalmasak. A technika fejlődésének köszönhetően akár 64 kamera képe rögzíthető egy PC-vel. A videofelvétel tömöríthető, és egyszerűen exportálható DVD-re.

A lineelectronic.hu internetes oldalon magas minőségű biztonsági kamerák széles választéka várja az érdeklődőket, és a beszerelésre sem kell gondot fordítania a vásárlóknak, mert az Elektronika Vonala Vagyonvédelem munkatársai ezt is gond nélkül, szakszerűen és gyorsan megoldják, így önnek csak ki kell választania az igényeinek megfelelő biztonsági kamerákat, és a házhoz szállítást, valamint a beszerelést elvégezzük Ön helyett.

Vélemény, hozzászólás?