A SPOONZ bio joghurt porkultúra nemrég megkapta a Kóser tanúsítványt, ezzel is elismerve annak kiváló minőségét.
Mit is jelent a kóser minősítés?
Kóser héber szó, ami magyarul alkalmas, tetszőt, megfelelőt jelent. A zsidó közéletben minden rendben levő, helyes dologra használatos. Ezt a szót a tiszta anyagokból készült dolgokra is használják, ill. az adott termék megbízhatóságát, kiváló minőségét jelenti. A „kóser”kifejezés bevonult a napi beszédfordulatokba és a kiváló minőségű termékek szinonimájává vált.
Miért éri meg kóser ételeket fogyasztani?
A kóser termékek népszerűsége a nem kóser jellegűekkel szemben egészségügyi előnyökre vezethető vissza. Mivel a kóserszabályok felügyelete alá tartozó élelmiszer-feldolgozó üzemek nemcsak termékeik egészséges beltartalmáról, hanem a feldolgozási folyamatok biztonságáról és tisztaságáról is híresek, a fogyasztók véleménye szerint a kóser termékek a legjobb minőségűek. Közismert tény, hogy a kóser ételek már sokféle betegségtől megkímélték a zsidó embereket. Napjainkban nagy a kóser ételek iránti kereslet nem csak a zsidók, hanem a nem-zsidók körében is, mivel az előállításkor igen magas egészségügyi elvárásoknak kell megfelelniük ezeknek a termékeknek.
A SPOONZ bio joghurt porkultúra az üzletekben nem vásárolható meg, kizárólag értékesítési partnereken keresztül! Ilyen kiemelt értékesítési partner a Vitaldepo Webáruház, ahol folyamatosan megvásárolható mind az érlelő, mind a SPOONZ bio joghurt porkultúra. Magyarország területén belül bárhová kiszállítjuk csomagját, ráadásul 2 db porkultúra megvásárlása esetén már INGYEN szállítással! Külföldi szállításhoz kérje egyedi szállítási ajánlatunkat.
Ez a joghurt több, mint joghurt!