3+ 1 köszönőajándék, ami biztosan örömet okoz a násznépnek

A köszönőajándékok apró figyelmességek, amelyet az ifjú pár az esküvőn megjelenteknek hálájuk jeleként ad. Ma már számos köszönőajándék közül választhatunk, de vajon melyek azok, amelyeknek a násznép is örül, nem csak kényszeredett mosollyal elfogad, emlékül hazavisz, majd a fiók mélyére rejt?

  1. Kétség kívül a leginkább népszerű köszönőajándék a csoki. Ami nem csak azért jó választás, mert számos változatban kérhető (szögletes, vagy szív forma, ét vagy tejcsoki, esetleg töltött), így a csomagolást is a saját ízlésünkre és az esküvő designjára szabhatjuk, de talán ez az egyik legolcsóbb ajándék is.
  2. Egyéb gasztro ajándékok, mint pl mini méz, mini italok, vagy mini kiszerelésű dzsemmek, olajok és fűszerek. Hasonlóan a csokihoz, valóban fogyaszthatók, de akár a konyhát is díszíthetjük vele. Ezek a köszönőajándékok már picit exklúzivabbnak hatnak.
  3. Fürdő és illatosító termékek. Apró szappanoktól kezdve a fürdőbombán át, az üveges potpuriig minden belefér. Különleges ajándékok, egyetlen nehézségük, hogy olyan illatot találjunk, amely minden vendégünknek tetszik, vagy hagyhatjuk őket több illatból válogatni….
Csoki köszönőajándék
Csoki köszönőajándék

+1 Manapság nagy hangsúlyt kap a környezettudatosság is. Ezért számos olyan ajándékot is találhatunk, amely ökotudatos. Ilyen például a tasakos madáreleség, melyet a kertünkbe szórva reggel az énekesmadarak csivitelését hallgatva ihatjuk meg a kávénkat és gondolhatunk az ifjú párra…

De ami talán ettől is még különlegesebb, az a virágmagos magpapír, melyet tavasszal vagy nyáron a szabadföldbe ültetve gyönyörű virágaink lehetnek.