Színvonalas bútorszállítás külföldre

Külföldre költözés van kilátásban? Az Unió Teher segít Önnek a bútorai biztonságos kiszállításában. Amikor a külföldre költözés helyzete áll fenn, akkor az egyik legfontosabb feladat a bútorok, és más tárgyak becsomagolása és kiszállítása.

Bútorszállítás külföldre az Unió Tehernél. A legjobb választás ebben az esetben pedig az Unió Teher szállítási cég, amely kifejezetten a belföldi és külföldi szállításokra szakosodott. A tehergépjárművek, amelyekkel a bútorokat és más tárgyakat szállítanak, kimondottan erre a feladatra vannak felszerelve. Ez azért van, hogy a hosszabb távokon mindent biztonságosan és kényelmesen tudjanak szállítani. A cég több éves múlttal rendelkezik és számukra az a legfontosabb, hogy szakszerűen, gyorsan és a megrendelő igényeinek megfelelően végezzék el a rájuk bízott feladatot. Természetesen senki nem szeretné, ha kicsomagolás után azt látná, hogy megkarcolódtak a bútorai, eltörött a csillár, vagy megsérültek a festmények a szállítás alatt. Ezért nagyon lényeges, hogy megfelelően és gondosan legyen becsomagolva minden. Emiatt sem kell aggódni, ugyanis az Unió Teher mindent zsugorfóliával csomagol be. A festményeket, antik műtárgyakat és bútorokat pedig légpárnás és habfóliába, valamint vastag paplanokba, plédekbe csomagolják. Igénylés esetén pedig az itt dolgozók örömmel állnak rendelkezésre a kicsomagolásnál, bútorok összeszerelésénél, mosógépek beüzemelésénél is.

Láthatjuk tehát, hogyha az Unió Teher szállítási vállalkozást választjuk a külföldi költözéshez, akkor bútoraink, tárgyain garantáltan épségben eljutnak az új lakhelyre. Válassza Ön is az Unió Tehert és hagyja, hogy a szakemberek elvégezzék Ön helyett a költözéssel járó munka legfontosabb részét. Ha bármilyen kérdése lenne, tárcsázza a +36 30 651 8023-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@unioteher.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*