SKF csapágyak az alkatreszek.hu webáruházban

Az SKF márka magyarországi története az előző évszázadban kezdődött. Mára az SKF szerte az országban ismert és keresett. Ismerje meg Ön is a világmárkát!

SKF csapágyak az egész világon ismertek. A márka alapítója Sven Winsgquist, aki egyben a beálló görgőcsapágyak tervezője, valamint munkássága által a gördülőcsapágyak megtervezéséhez elméleti alapokat adott. Azonban nem ez az ok, ami miatt az SKF csapágy világmárka lett. Az 1907-ben történt alapítás óta, vagyis a kezdetektől arra törekedtek, hogy minél jobb minőségben képviselhessék magukat a csapágyak között. Az SKF csapágyak számítanak az egyik legszínvonalasabbnak a világon. Ha a minőség az Ön számára is fontosabb, mint az ár, akkor az SKF márkát ajánljuk, hisz ennél jobb termékeket nem talál a piacon. Magyarországon anno 1917-ben Pirkner Erkel utcai lakásban volt az első SKF márka lerakat. 1922-ben alakult meg a Greinitz-Pirkner Vaskereskedelmi és Ipari Rt, ahol kezdetben öt dolgozóból álló csapágyosztály volt. Maga a márka egyébként svéd eredetű.

Az alkatreszek.hu elsősorban a minőségi termékeket részesíti előnyben. Így nem csoda, hogy a webáruházba ellátogatva a vásárló számos SKF terméket fog találni, többek közt csapágyat is. Minden olyan termék, ami a márkához köthető hosszútávon fogja szolgálni tulajdonosát. A svéd gyár hamar elérte a termelés azon szintjét, amikor külföldön kellett lerakatokat létrehoznia, mivel a hazai kereslet meghaladta a kínálat mennyiségét. Ha bővebb információkra van szüksége a márkát illetően vagy szeretné megtekinteni a teljes termékpalettát, akkor javasoljuk látogasson el az alkatreszek.hu weboldalra. Ha nem biztos a dolgában, akkor a feltüntetett telefonszámon segítséget kérhet a webáruház munkatársaitól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*