Plasztikkártya, a névjegykártya új forradalma

Valószínűleg Ön is kapott már névjegykártyát. Ezekről elmondható, hogy gyakorlatilag olyanok, mintha egy sablon alapján készültek volna. Található rajtuk név, telefonszám, e-mail cím, valamint a cég logója.

Plasztikkártya egyre népszerűbb, azonban még mindig nem annyira, hogy elterjedt lenne. Valószínűleg az Ön ügyfelei, üzleti partnerei is újdonságként tekintenének a plasztikkártyára. A plasztikkártya egy modern verziója a névjegykártyáknak, ugyanakkor megőrizte a névjegykártyák eleganciáját. Nem csak az üzletemberek térnek át erre a modern verzióra, de a plasztikkártya az élet több területén is megjelent. Például számos irodában fényképes plasztikkártyával oldják meg a dolgozók azonosítását. Számos konditeremben vagy szolgáltató esetében nem papír alapú vagy fóliázott papír belépőt, tagsági kártyát osztanak, hanem plasztikkártyát, ami az előbb említett alternatívákhoz képest jóval időtállóbbak.

Miért jó egy plasztikkártya? Gyakorlatilag teljes mértékben személyre lehet szabni. Teljesen mindegy, hogy névjegykártyát, azonosító kártyát vagy belépőkártyát szeretnénk. Csak rajtunk múlik, hogy milyen színű legyen a kártya, milyen legyen a szöveg elhelyezkedése, egyik oldalra szeretne-e nyomtatni vagy mindkét oldalra, dombor nyomást szeretne-e vagy vonalkódot, esetleg QR-kódot a kártyára. A plasztikkártya olyan lesz, amilyet Ön megálmodott. Továbbá a kártya vastagságát is megszabhatja. Lehet 0,44 vagy 0,76 milliméter vastag is. Utóbbi már bankkártya minőség. Ha viszont minél előbb szeretné kézhez kapni kártyáját, akkor javasoljuk, hogy válassza az expressz gyártást, amivel 24 vagy 3-5 munkanapos gyártással ott lesz a kártya, ahová rendeli. Bővebb információk a plasztikgyar.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*