Aranyér kezelése hatékonyan szakorvos által

Az aranyér  a végbél és az alsó végbél duzzadt vénáit jelentik. Aranyér kialakulhat a végbél belsejében (belső aranyér) vagy a végbél körüli bőr alatt (külső aranyér).

Aranyér kezelése hatékonyan szakorvos által csakis a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk és akár már azonnal időpontot foglalhat aranyér kezelésre profi szakorvosainknál.  Négy felnőttből csaknem háromnak van időnként aranyere. A aranyérnek számos oka lehet, de az ok gyakran nem ismert. Szerencsére hatékony megoldások állnak rendelkezésre a aranyér kezelésére. Sok ember megkönnyebbül az otthoni kezelések által és az életmód megváltoztatásával, de legtöbbször ez nem elég, hiszen általában egy szakorvosra van szükség a probléma megoldásához.  A belső aranyér a végbél belsejében fekszik. Általában nem látja vagy érzi őket, és ritkán okoznak kellemetlenséget. A széklet áthaladása azonban a következőket okozhatja: fájdalommentes vérzés a bélmozgás során. Előfordulhat, hogy kis mennyiségű élénkvörös vért észlel a WC-ben ilyenkor , vagy vérzés keletkezhet az anális nyíláson keresztülhaladva (előrehaladott vagy kiálló aranyér), fájdalmat és irritációt eredményezve.

Ha vérzést tapasztal a bélmozgás során, vagy olyan aranyere van, amely egy hét otthoni kezelés után nem javul, vegye fel szakorvosainkkal a kapcsolatot. Ne gondolja, hogy a végbél vérzése csakis aranyér következtében alakul ki, különösen akkor, ha megváltoznak a bél szokásai, vagy ha a széklet színe vagy állaga megváltozik. Rektális vérzés más betegségeknél is előfordulhat, beleértve a vastagbélrákot és az anális rákot is, tehát azonnal forduljon orvoshoz, hogy a komoly betegségeket kizárhassa. Tudjon meg mindent klinikánkról és szakorvosainkról  a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt minden részlet elérhető lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*