Kérje a lift távfelügyeletet és a segítség máris érkezik!

A biztonság az élet minden területén nagyon fontos. Bármilyen épületet is üzemeltet, ahol lift is található, arra is kell gondolnia, hogy az teljesen megbízható legyen, hogy baj esetén azonnal tudjon segítséget nyújtani. Érdemes előre gondolkodni és biztosítani a felügyeletet a liftekben, hiszen ha már csak akkor cselekszik, amikor megtörtént a baj, akkor késő, arról nem is beszélve, hogy ebből akár jogi gondjai is származhatnak.

A lift távfelügyelet szolgáltatásunk által semmire nem lesz semmi gondja. Amit mi kínálunk az a teljes körű és modern védelem. A felügyelet érdekében minden liftbe elhelyezünk egy segélyhívó gombot, ami minden körülmény között működik. Ha a lift véletlenül megáll, nem rendeltetésszerűen működik, akkor a bent tartózkodók számára csak meg kell nyomni a gombot. A lift távfelügyelet rendszernek hála a bent rekedtek azonnal felvehetik a kapcsolatot diszpécsereinkkel, avagy a kétirányú kommunikáció biztosítva van segítségkérés során.

A lift távfelügyelet során diszpécsereink azonnal betudják azonosítani az adott épületet és természetesen azt is, hogy azon belül pontosan melyik liftben történt a meghibásodás. A szolgáltatás ára magába foglalja az azonnali és szakszerű intézkedést is. Ez annyit tesz, hogy a problémára felkészült, képzett szakembereink máris megkezdik a mentést, a gyors segítségnyújtást. A diszpécserek pedig értesítik a tulajdonost és a liftet üzemeletető szolgáltatót is az eseményekről.

A biztonság, a teljes körű védelem, a maximális felkészültség érdekében válassza Ön is a lift távfelügyeletet és nem érheti csalódás! Keresse fel honlapunkat a bővebb információk érdekében, illetve kérjen kedvező, személyre szabott ajánlatot, hiszen az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata az ország bármely részén azonnal segítségére lesz!

Vélemény, hozzászólás?