Trükkök alacsony lányok számára

Az alacsony lányok egyik nagyon gyakori problémája, hogy sokszor találkoznak olyan új divatőrületekkel, melyeket ők nem próbálhatnak ki, hiszen az alacsony testalkatuknak köszönhetően nem állna jól rajtuk.

Viszont mi most utána jártunk, ha hiányozna pár plusz centi a tökéletes megjelenéshez, akkor azt hogyan tudnánk elsajátítani. Amennyiben a megfelelő darabokat kombinálod össze, akkor káprázatos eredményeket érhetsz el, és nagyon sok mindenben csalhatsz a jobb eredmények érdekében. Ilyenek pl. a karcsúbb derék, dúsabb dekoltázs, vagy éppen a kisebb fenék. Ám sokak számára hihetetlennek tűnik, viszont még a magasságunknak is adhatunk plusz pár centit a megfelelő darabok összeállításával. A legjobb, hogy mindehhez nem kell olyan erőfeszítésekben gondolkodni, melyek akár kényelmetlené tehetik az outfittünket. Csak egy pár ütős párosításra lesz szükségünk. Melyet mindjárt el is árulunk. Ilyenek pl. az overálok, melyek nem csak nyáron praktikusak. Amennyiben ősszel választunk egy hosszú ujjú és hosszú nadrágos fazont, akkor az nem csak az alakunkat nyújthatja meg, de a derekunkat is karcsúbbá varázsolhatja.

A csíkokról mindenki tudja, hogy varázserővel vannak ellátva. Így hát megint hozzájuk fordulunk. Amennyiben a hosszanti csíkos fekete vagy fehér alapú nadrágokat választjuk, akkor azok szintén nagyon megnyújthatják az alakunkat. Sőt inkább úgy mondom, hogy alacsony lányok számára kötelező. Szintén hatásos lehet, ha egyszínű nadrágot választunk a bokacsizmánkkal. Így optikailag sokkal magasabbnak, illetve még vékonyabbnak is tűnhetünk. A legtöbb alacsony lány óckodik a maxi szoknyáktól. Viszont igazi jolly-joker lehet, ha egy crop toppal kombináljuk. Tovább ide kell sorolnunk még a magasított derekú nadrágokat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*