Tippek, hogy hogyan tisztulhatunk meg a méreganyagoktól

Az átlag embereknél megfigyelhető, hogy legtöbben mindaddig nem foglalkoznak az egészségükkel még be nem következik a baj. Ez pedig nagyon rossz hozzá állás, hiszen nagyon sok mindent elkerülhetnénk, hogyha sokkal figyelmesebbek lennénk saját magunkkal kapcsolatban.

Az emberi szervezetben megtalálható a vese, a húgyhólyag, illetve a máj. Ezek mind nagyon hasznos kiválasztó szervek, ám mégsem fordítunk rájuk megfelelő hangsúlyt. Viszont, ha egy megfelelő étrendelet követnénk és egy megfelelő életmódot, akkor nagyban hozzájárulhatnánk ahhoz, hogy megfelelően működjenek ezek a belső szerveink. Most mi mutatunk pár tippet melynek segítségével megszabadulhatunk időről időre a felesleges méreganyagoktól. Nagyon sokat tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében, ha mérsékeljük a sót, kávét, illetve a különféle üdítőitalok fogyasztását. A szakértők azt szoktál javasolni, hogy legalább hetente kétszer tartsunk kettő mentes napot. Vagyis minden olyant mellőzünk az étrendünkből, amit fentebb megemlítettünk.

A következő tippünk, hogy igyunk sokkal több vizet, teát, illetve vörös áfonya készítményeket. Méregtelenítő hatása van a zöldteának, gyömbérteának, illetve a szénsavmentes vizeknek. Ezeken kívül még célszerű lehet sokkal több gyümölcsöt csempészni az étrendünkbe. Azon belül is a vörös áfonya lehet igazán hasznos. Amely nagyon egészséges és méregtelenítő hatással is rendelkezik. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a vesénket megtisztítsuk, akkor annak érdekében elengedhetetlen lehet a B6-vitamin, a kalcium-citrát, illetve az omega 3-zsírsavak. Ezeket különféle vitaminkészítmény formájában is pótolhatjuk a szervezetünk számára. Az mellett, hogy testi tisztítókúrát tartunk a lelkünkre is célszerű, ha oda figyelünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*