Római városlátogatás nagyszerű áron!

Sokak számára Róma bakancslistás úti cél, amit nem is csodálunk, hiszen napestig lehetne sorolni, hogy miért érdemes elutazni az „örök” városba. Érdemes több napra utazni, hogy mindent meg tudjon tekinteni, amire kíváncsi.

Római városlátogatás Róma az egyik legszebb város, ez tagadhatatlan. Éppen ezért sokan szeretnének ide eljutni. Ha már régóta tervben van, hogy elutazzon Rómába, akkor eljött az ideje. Még a repülőjegy és szállás miatt sem kell aggódnia, a Challenge Hungary utazási iroda nagyszerű árú római utakkal áll rendelkezésre. Rómában érdemes több napot is eltölteni, ugyanis annyi itt a látványosság, hogy gyakorlatilag képtelenség egy-két nap alatt mindent bejárni és minden látványosságot megtekinteni, amire kiváncsi. Rómában mindenképp érdemes ellátogatni az ókori látványosságokhoz, például a Colosseumhoz, a Forum Romanumhoz, valamint a Pantheont sem érdemes kihagyni. A történelem szerelmeseinek egyenesen kötelező látványok az előbb említett nevezetességek! Számukra különösen érdekesek lehetnek a római katakombák!

Természetesen a Vatikán is kihagyhatatlan célpont, ha valaki Rómába utazik. A Vatikánban számos jelentős művészeti alkotás megtekinthető, továbbá itt található a világ legnagyobb temploma, a Szent Péter bazilika is. Továbbá az Angyalvárhoz is érdemes ellátogatni, ami manapság múzeumként funkciónál, azonban korábban a pápák erődnek és börtönnek használták, még korábban pedig Hadrianus császárnak és családjának síremléke volt. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a Challenge Hungary online platformjára, a varavilag.hu weboldalra! A varavilag.hu weboldalon megtekintheti az utazásokat is, beleértve a római városlátogatást nagyszerű áron!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*