Padlószőnyeg, a melegburkolatok császára

A padlószőnyeg sok-sok évvel ezelőtt robbant be a lakberendezési kínálatba. Népszerűsége a mai napig sem hagyott alább, hiába a rendületlen fejlődés, a folyamatos frissülés. A jó dolgok nem mennek ki a divatból, hanem végig velünk maradnak és kecsegtetnek bennünket áldásos tulajdonságaikkal. A padlószőnyeg pontosan egy ilyen dolog.

Vannak ugyan, akik a padlószőnyeg ellen vannak, szerintük nehezen tisztítható és inkább valami más megoldást választanak. Pedig emiatt egyáltalán nem kell tartani. A padlószőnyeg ugyanolyan könnyen tisztítható, mint a többi szőnyeg társa. Ma már nagyon klassz tisztítószereket és vizes takarítógépeket lehet vásárolni remek árakon, amikkel roppant könnyű ezt elvégezni.

Hová célszerű padlószőnyeg burkolatot választani? Először is nézzük meg a gyerekszobát. Ez pontosan egy olyan helyiség, ahol elég gyakran tartózkodunk a padlón. Akármekkorák is a gyerekek, egészen biztos, hogy szeretnek a földön játszani. Tehát a gyerekszobába nyugodtan tervezhetünk padlószőnyeggel. Nem baj, sőt előnyös, ha kicsit vastagabb szövésű és szálhosszúságú itt a padlószőnyeg. Lányos szobába ez a Fiona rózsaszín padlószőnyeg tökéletes választás lehet.

Nézd csak meg ezt az autópályás szőnyeget. Igaz, hogy a Te gyermekkorodban is menő volt? Mindenki imádta a matchboxokat tologatni rajta. Mondom én, hogy a jó dolgokon nem fog az idő és velünk maradnak.

A gyerekszobán túl, a többi helyiségben is szeretjük a padlószőnyegeket. A hálószobába szintén jó választás vele burkolni. Ide már egy hosszabb szálú, prémium minőségű shaggy padlószőnyeget is bátran tervezhetünk. Milyen jó érzés reggel mezítláb egy ilyen meleg és finom puha shaggy padlószőnyegre rálépni. Ez az elegáns, örök tisztaságérzést nyújtó fehér padlószőnyeg gyönyörűen mutat a hálószobában.

Ha külön gardróbszoba is van a házban, oda mindenképpen előnyös a padlószőnyeg burkolás. Emeleti részre úgyszintén, mert a padlószőnyeg nagyon jó hangszigetelő és hőszigetelő is.

Ha még többet szeretnél megtudni a padlószőnyegekről, inspirálódj ezen a szuper weboldalon, ahol remek árakon be is szerezheted őket, bármelyik helyiségbe is szeretnél meleg, barátságos és otthonos hangulatot teremteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*