Nyári bőröndök a Dizon.hu webáruházban

Itt a nyár és itt vannak az utazások, nyaralások. Bár, most kicsit óvatosabban tesszük ezt, de azért nem kell a négy fal között töltenünk ezeket a csodálatos hónapokat. Akár belföldön nyaralunk, akár külföldön, szükségünk lesz egy szuper bőröndre, amibe kényelmesen elpakolhatjuk a nyár kellékeit.

Lényegesen könnyebb egy gurulós bőrönddel utazni, mint válltáskát, utazótáskát cipelni a vállunkon. A gurulós bőrönddel nem kell nehéz súlyokat emelgetni, nem kell leizzadni, mire célba érünk vele. Az utazótáskák nagyon nehezek tele pakolva, a bőröndöt pedig csak toljuk, vagy húzzuk magunk mellett.

Vannak spinner, azaz 4 kerekes gurulós utazó bőröndök, ezeket 4 keréken kell tolni magunk mellett. Vannak a 2 kerekes, vagyis az upright gurulós utazó bőröndök. Ez utóbbiakat 2 keréken kell húzni magunk mögött. Méretben is vannak különböző bőröndök, amit attól függően választunk meg, hogy hány napra utazunk el, vagy hány személy utazik együtt. Amennyiben repülőgéppel utazunk, úgy nagyon lényeges a kabin bőrönd mérete, melyet a légitársaságok szabályoznak be. Más-más légitársaságok más-más súlyú és méretű kézipoggyászokat engednek fel az utastérbe. Legnépszerűbb a wizzair méretű kabin bőrönd. Itt van kisméretű kézipoggyász, amelynek mérete 20 x 30 x 40 cm és van a nagyméretű kézipoggyász, ez már 23 x 40 x 55 cm is lehet.  A poggyásztérbe feladott nagyobb bőröndök is súlykorlátosak, ezekről az információról érdemes utazás előtt tájékozódni az adott légitársaság honlapján, hogy véletlenül se érjen kellemetlen meglepetés a checking pultnál.

Bőröndök

Bőröndök

Ha a méretet kiválasztottuk utazásunkhoz, akkor térjünk át a bőrönd anyagára is. Ez esetben kétféle bőrönd típust különböztetünk meg: puha fedeles és kemény fedeles. Mindkettőnek megvannak az előnyei. A keményfalú bőrönd nagyon népszerűek lettek az utóbbi időben, mert stílusosak és gyönyörű színes és mintás keményfedeles bőröndök közül válogathatunk. Itt meg is tekinthetsz néhány ilyen klassz, színes keményfedeles bőröndöt.

A puha bőröndök a klasszikus bőröndök közé tartoznak. Előnyük a külső cipzáras tároló rekesz és a jobb tágulás, amennyiben kezd szűkös lenni a hely bepakoláskor. Itt pedig szuper puha fedeles puha bőröndök között nézelődhetsz, különböző méretekben.

A bőröndgyártók a kisgyermekekre is gondolnak és szebbnél szebb édes kisgyermek bőröndök kecsegtetnek bennünket, amelyeket élvezettel húznak, ha a nagyihoz utaznak.

Láthatjuk, hogy a bőrönd vásárlás egy kevéske megfontolást igényel. Ha viszont rátaláltunk a tökéletes utazó bőröndre, az egész világot bejárhatjuk vele. Amennyiben nagy utazónak vallod magad, a bőrönd szett a Te útitársad!

Utazni jó, egy jó bőrönddel pedig egyenesen élvezetes. Szerezd be legújabb utazó bőröndöt online és vedd a világot a nyakadba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*